Opdateret: Siden den oprindelige artikels udgivelse har Deadline bekræftet nyheden, hvorfor vi nu officielt kan sige, at Harrison Ford skal spille Thaddeus Ross i MCU.

William Hurts General Ross-arvtager er tilsyneladende fundet, og hvis rygterne taler sandt, har Marvel i den grad skudt papegøjen.

Harrison Ford himself har efter sigende sluttet sig til MCU i rollen som Thaddeus “Thunderbolt” Ross – karakteren der hidtil er blevet spillet af den nu afdøde Hurt.

Læs også: “‘Thunderbolts’: Sebastian Stan, Florence Pugh, David Harbour og flere er med i kommende MCU-antiheltefilm”

Nyheden kommer fra podcasten The Hot Mic With John Rocha and Jeff Sneider – en podcast, der i skrivende stund har 23.900 abonnenter og ikke sædvanligvis er forbundet med afsløringer af den her kaliber, hvorfor vi også indtil videre smider nyheden i rygtemøllen.

Dog har det amerikanske filmmedie /Film uafhængigt bekræftet nyheden, så det er bestemt sandsynligt, at podcastens rapporter er korrekte, og at vi altså kommer til at se det 80-årige “Indiana Jones”-ikon i MCU.

Ifølge podcasten introduceres vi til Fords udgave af Ross den 2. maj 2024 i “Captain America: New World Order”, hvorefter han forventes at gentage rollen i den kommende antihelte- og skurkesammensurium “Thunderbolts”, der får premiere knap fire måneder senere den 25. juli samme år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Sjovt det skrives som et rygte, når det er officielt bekræftet. Måske man lige skulle tjekke sine kilder, før man poster

Skriv ny kommentar: