“Deadpool 3” er tilsyneladende den første Marvel-film til at måtte bide i græsset og opgive sin premieredato som konsekvens af den amerikanske skuespillerstrejke.

Det har i nogle uger været noget af et mysterium, hvornår vi ville se den tredje film i rækken om Ryan Reynolds’ såkaldte merc with a mouth”. På trods af en officiel premieredato den 2. maj næste år, har både filmens instruktør, Shawn Levy, og fans sået tvivl om, hvorvidt det ville være muligt at have filmen klar til den dato. Kun halvdelen af filmen er filmet, og Hollywood er ramt af en af filmhistoriens største skuespillerstrejker.

Læs også: “‘X-Men’ i MCU: Marvel Studios har påbegyndt søgning efter manuskriptforfatter”

Det ser nu ud som om, at den tvivl har været berettiget. Ifølge Deadline har “Deadpool 3” måttet give slip på sin premieredato den 2. maj.

Derfor er det nu en mulighed, at “Captain America: Brave New World”, som er længere fremme i produktionen, kan rykkes frem og få premiere på den gamle “Deadpool”-premiere, men intet er endnu fastlagt.

Ryan Reynolds-filmen, der markerer Hugh Jackmans comeback til sin ikoniske rolle som Wolverine, har tilsyneladende ikke fået en ny premieredato endnu, men hvis “Captain America”-filmen rykkes frem i programmet, åbner det op for en premiere den 25. juli, mens Disney også har flere efterårspremierer, samt en december-premiere hvor Marvel-filmen “Thunderbolts” ligger i øjeblikket.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 jake51 1 måned siden

Hmmm... overskriften betyder det stik modsatte af, hvad der står i artiklen?

Skriv ny kommentar: