Først fik skuespillerne begrænset deres råderum, og nu møder de ikke op.

Længe har fans af den kække lejemorder ventet på hans møde med Hugh Jackmans Wolverine i den kommende “Deadpool 3”. Dog kommer Deadline kan berette, at den igangværende produktion af filmen nu er sat på pause. Hvor lange udsigterne er til, at produktionen går i gang igen, er uvist.

Produktionen er sat på pause som følge af den nuværende strejke hos Foreningen for skuespillere, SAG, og Foreningen for manuskriptforfattere, WGA. Indtil begge foreninger har forhandlet nye arbejdsvilkår, kan produktionen ikke rykke sig.

At sætte produktionen på pause kan muligvis være til gavn for “Deadpool 3”. Tidligere har vi skrevet om, at da strejken blandt manuskriptforfattere brød ud i maj, fik det store konsekvenser for kreativiteten under optagelser til “Deadpool 3”. Fordi improviserede replikker er under en særlig overenskomst, var skuespillerne begrænset til at sige ordret, hvad der stod i manuskriptet. Særligt for hovedrolleindehaver Ryan Reynolds er det et stort benspænd, da meget af hans humor er improviseret på settet.

Hvis konflikten blandt skuespillerne og manuskriptforfatterne løses, og produktionen til “Deadpool 3” kan starte op igen, er der derfor mulighed for et større kreativt frirum, hvor skuespillerne kan få lov til at afprøve mere end under strejkens forløb.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: