Vi er stadig et stykke vejs fra at se en udgave af Marvels mutanter i MCU, men nu er der kommet nyt tegn på liv fra “X-Men”-projektet.

Siden Disneys opkøb af 20th Century Fox – og dermed rettighederne til en lang række Marvel-superhelte – har vi utålmodigt kunne vente på at høre nyt om instruktører, skuespillere og premieredatoer på de populære mutantheltes første MCU-film.

Vi er desværre stadigvæk ikke der, hvor vi kan nævne nogen navne. Dog nærmer det tidspunkt sig med hastige skridt, efter USA’s manuskriptforfatterstrejke officielt endte i slutningen af september. Ifølge Deadline er Marvel Studios nemlig gået i gang med at søge efter manuskriptforfattere til en “X-Men”-film, og man forventer at holde møder med kandidater for at høre pitches i løbet af efteråret.

Da der endnu ikke er fastsat en premieredato på filmen, er der dog ingen hast, så vi skal ifølge det amerikanske medies kilder først forvente, at der tages en beslutning på forfatterfronten i begyndelsen af 2024.

Læs også: “Alvoren rammer: ny trailer til ‘The Marvels’ udgivet”

Der går dog ikke længe før vi genforenes med Wolverine, Professor X og resten af mutanterne – dog i animationsform. “X-Men ’97”, en genoplivning af 90’er-serien “X-Men: The Animated Series”, får nemlig premiere tidligt næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: