Spoof: Ryan Reynolds gør børneklassikeren “Home Alone” til “Stoned Alone” med R-rating.

Fox er på vej med et spoof-remake baseret på “Alene hjemme“, der havde Macaulay Culkin i hovedrollen som drengen, som blev glemt af sin familie helt alene hjemme.

Nu genopliver Fox “Home Alone” med hjælp fra Ryan Reynolds, der bliver producent på projektet, som han også har været det på de to “Deadpool”-film, hvor Reynolds også selv har spillet hovedrollen.

Det gør han angiveligt ikke denne gang. Det er “A Ghost Story”-skuespilleren Augustine Frizzell, som instruerer “Stoned Alone”, der handler om en fyr i 20’erne, som ikke når sit fly på ferie, skriver Deadline.

Nu stener han derhjemme og ryger sig skæv, hvilket får ham til at tro, at tyve er brudt ind i hans hjem. Det viser sig faktisk at være tilfældet – nu må han forsvare sit hjem.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Hvis man skal lave en remake så er det her måden at gøre det på. Præmissen lider i hvert fald interessant. Om slutresultatet også bliver godt må tiden vise. Ved alt for mange remakes er det bare den samme historie, hvor der ikke bliver ændret ret meget.

Nu kan man så også sige at meget ved den oprindelige Home Alone faktisk er R ratet. Kevin laver dødsfælder der potentielt kan dræbe skurkene, eller som minimum give dem kraniebrud. Der er også en teori om at Kevin faktisk vokser op og bliver til den oprindelige Jigsaw netop pga den måde han konstruerer fælderne på og sørger for at skurkene bliver trukket gennem huset og bliver udsat for så mange fælder som muligt.
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

Gad vide om de vil bruge Afroman - Because I Got High som titel sang
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

#1 der er da absolut intet R-rated i at lave fælder der potentielt kunne give skader/død.

men er enig, lyder til at det kan blive en fornøjelig omgang :D:D:D
Gravatar

#4 Johnny42 4 år siden

#3 Måske ikke ligefrem R-rated, men dog mere alvorligt end man umiddelbart tænker. Den ene får 1. eller 2. gradsforbrændinger, og de risikerer begge som minimum at få hjernerystelse.

Jeg synes godt om Tucker and Dale vs. Evil, hvor to bonderøve pga. fordomme bliver mistænkt af en gruppe unge for at være seriemordere i stil med familien fra motorsavsmasakren, hvorefter de pga. uheld, forsøg på at forsvare sig mod/overbande Tucker og Dale en efter en bliver dræbt. Sådan en gjort i home-alone style, hvor der faktisk bliver anvendt dødelige fælder, vil jeg godt se, men nu må vi se hvordan de griber det an.
Gravatar

#5 Mejse 4 år siden

#4 tja tror ikke der er en fysisk komedie, hvor der ikke er risiko for hjernerystelse eller værre, så kan ikke lige se hvor du vil hen....virker især mærkeligt, når du tit snakker om at man ikke føler der er noget på spil, det ved man jo godt der ikke er i de tilfælde, men okay fair nok :D

jep den slags er altid god underholdning :D:D:D

Skriv ny kommentar: