Kommende sequel til “Deadpool” tester i den endelige udgave bedre end originalen. 

Der har været meget debat og snak om test-reaktionerne på “Deadpool 2”. Der har været rygter om negative, men også positive reaktioner.

Nu har Ryan Reynolds og “Deadpool 2”-holdet så lavet en sidste test efter en række reshoots, der skulle tilføje mere Cable og Domino efter anbefaling fra det første test-publikum.

Der blev vist to udgaver i to forskellige test-visninger. Den ene scorede 94 ud af 100, den anden 98 ud af 100. Den sidste bliver biograf-udgaven, skriver The Hollywood Reporter.

Til sammenligning scorede biograf-udgaven af “Deadpool” 91 i tests, hvilket altså overgås af “Deadpool 2”.

Stemningen til visningen beskrives desuden som elektrisk i stil med at se Super Bowl.

“Deadpool 2” får dansk premiere d. 16. maj.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Bachone 4 år siden

det var da vildt hurtigt!
Gravatar

#2 LarsMan89 4 år siden

Bachone (1) skrev:
det var da vildt hurtigt!

Det føles som et par uger siden den fik "halv-dårlige" reviews... What the...
Gravatar

#3 Kris_n 4 år siden

inderligt ligegyldigt. Først skal man høre om testpublikums reaktion, så skal man høre om internettets reaktion på testpublikummets reaktion for derefter at fortælle om testpublikummets ANDEN reaktion. en ond cirkel er startet...
Gravatar

#4 Johnny42 4 år siden

Sådanne scorer, der bliver opgivet her er fuldstændig ligegyldige, da dem der ser test-visningerne som regel fra starten af er fuldstændig ekstatiske over at se filmen så lang tid før alle andre. Så der er absolut ingen måde man kan overføre sådan en score til, hvad man kan forvente at den får på rotten tomatoes. Men det er jo trods alt bedre end hvis test-publikummet hadede filmen, som nogle af internettets (OVER) reaktion i første omgang kunne få en til at tro.
Gravatar

#5 Bachone 4 år siden

"internettet går amok" når den kommer!

Skriv ny kommentar: