Med blot en måned til den internationale premiere udsender Universal Pictures nu den sidste trailer til deres biografifilm om Appleskaberen “Steve Jobs”, der instrueres af Danny Boyle med Michael Fassbender i titelrollen.

Se også: Apple-grundlægger er vild med “Steve Jobs”

“Steve Jobs” vil omhandle tre separate lanceringer af produkter, som Jobs har skabt samt følge hans personlige forhold til Steve Wozniak (Seth Rogen). Samtidig ser det ud til, at Danny Boyle ikke ligefrem gør Jobs til helten.

Foruden Fassbender og Rogen medvirker blandt andre Kate Winslet som den tidligere marketingschef for Macintosh, Joanna Hoffman, samt Jeff Daniels, der spiller Apples tidligere chef, John Scully.

“Steve Jobs” får dansk premiere den 21. januar 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Star Trek fever 8 år siden

Hvorfor i himlens navn bliver man ved med at lave film om ham?

Skroget er da et skod produkt. Det ville give mere mening at lave en film om Googles tilblivelse
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

For der er så mange craple kiddos derude der gerne vil se film med stor mægtige Jobs.... En film var nok, Ashton Kutcher var fremragende i den.
Gravatar

#3 Therewillbeblod 8 år siden

Jeg nåede lige at trykke play og så at traileren var over to minutter. At slukke!!

Jeg syntes Ashton Kutcher filmen var god. Men er ikke den store Kutcher-fan, syntes altid bare han spiller sig selv.

Vil give ham i denne film, at han gjorde det godt da han ikke længere var en helt ung mand- men begynde at for ALVOR tage røven på sine gamle venner. Han viser noget klædelig karakter i sidste del af filmen, men ellers syntes jeg ikke at han gjorde meget med rollen som Jobs.

Jeg er ikke Appel-fan eller noget, men tiltrækkes altid af film om folk som kommer fra intet og ender med at eje halvdelen af verden og næsten altid gennemleve en for for deroute og enten destruere eller komme stærkere ud efter de tæsk de fik....det er nok bare mig. De fleste af disse film, "Ray", "Walk The Line", "Jobs", "Private parts", "Straight Outta Compton", "Get on up" og "The social network" er jo faktisk ret ens....men stadig må jeg indrømme at jeg æder det råt!!! Uden at være fan af hverken Jobs eller de produkter han fremstillede...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

Som #1 siger lav en film om hvordan Google kom til, eller Youtube, der er også en god historie bagved. Microsoft evt. Er rigeligt med muligheder, men de vælger det ene Brand folk enten elsker eller er hader og malke løs på.
Kutcher fik vist den måde Jobs var på som menneske på en ret god måde, syntes jeg. Det var ikke noget man ikke vidste i forvejen og er også en af grundene til jeg egentlig ikke gider flere film om den person.
Gravatar

#5 Therewillbeblod 8 år siden

Geekalot (4) skrev:
Som #1 siger lav en film om hvordan Google kom til, eller Youtube, der er også en god historie bagved. Microsoft evt. Er rigeligt med muligheder, men de vælger det ene Brand folk enten elsker eller er hader og malke løs på.


Tror du ikke de film kommer?
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#6 Therewillbeblod 8 år siden

Så snart Gates stiller træskoene, kommer der da også en 3/4 film om ham og hans imperium...

Youtube og Google-folkene får da nok også et par film ala. Social Network-filmen...det er vidst bare et spørgsmål om hvornår...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 Geekalot 8 år siden

Var bedre at bruge krudt på på dem istedet for. Men der nok stadig mælk i koen...
Gravatar

#8 Therewillbeblod 8 år siden

Geekalot (7) skrev:
Var bedre at bruge krudt på på dem istedet for. Men der nok stadig mælk i koen...


Ja, plus den dag Gates melder sig ud af folkeregistret kommer der jo så meget medie-storm osv. Det er jo dèt de typisk malker, i de der bios. Mit gæt er at selv samme film kommer om Gates max. fem år efter hans død.

Youtube og Google-bagmændene kender jeg ikke så meget til...men til sin tid skal der nok også komme film om dem. The Social Network kom jo mens Mark stadig var ung, så det kan jo sagtens være at der kommer en film om Youtube og google....men det kræver nok en form for dilemma i den brede offentlighed....der er da sikkert ligende historier om venner, der bliver fjender i jagten på penge og rettigheder osv. Men tror at der skal være lidt spin på fortællingerne, eller noget stort i medierne før at HollywoooOoood gider lave film om dem.
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#9 Kaversmed 8 år siden

Jeg ser frem til filmen. Elsker Boyles film, og Fassbender er nu heller ikke værst, så det skal nok blive interessant.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: