“The Lord of the Rings: The Rings of Power” har fået sin sidste eventyrrige trailer inden seriepremieren, der er lige om hjørnet.

Når vi endnu engang vender tilbage til J.R.R. Tolkiens elskede fantasy-verden, bliver det naturligvis med masser af dværge, elvere, orker, mennesker og hobitter (dog i form af racen harfoots) i centrum. Dog er det ikke Aragorn, Bilbo, Legolas, Gimli og Gandalf, vi kommer til at se i “The Rings of Power”.

Læs også: “Vi har fået de første billeder af orkerne i ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power'”

Serien foregår nemlig flere tusind år inden handlingerne i den originale Tolkien-trilogi og fortæller de sammenflettede historier om Magtringene, Mørkets fyrste Sauron, kongeriget Númenors fald og den sidste alliance mellem elvere og mennesker.

På trods af at traileren viser enkelte tvivlsomme effekter her og der, er det tydeligt at se, at den kommende sæson – som for resten er tv-historiens dyreste – har haft et enormt budget, og der er da også masser af fantastiske actionsekvenser, skud og scenerier, som vi kan glæde os til. Du kan se traileren herunder.

De to første afsnit af “The Lord of the Rings: The Rings of Power” bliver frigivet samtidig på Prime Video den 2. september. De resterende seks episoder udkommer ugentligt.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 filmz-schliemann 1 år siden

Ikke korrekt. Der er ikke hobitter med i The Rings of Power..

Skriv ny kommentar: