Christian Bale har én betingelse for at vende tilbage til rollen som Batman: “The Dark Knight”-trilogiens instruktør, Christopher Nolan, skal sidde i instruktørstolen.

Der har efterhånden været mange forskellige stjerner forbi rollen som Batman, men Christian Bales udgave er for mange stadigvæk den foretrukne. Og selvom Bale-Batmans historie blev afrundet med manér og uden for mange løse ender, har Bale nu tændt et lille lys i “The Dark Knight”-fans’ håbefulde hjerter.

Der har tidligere svirret rygter angående hans indblanding i fremtidige DC-film, og med både Michael Keaton og Ben Affleck tilbage i deres respektive Batsuits i den kommende “The Flash” ville det vel heller ikke være utænkeligt, at andre versioner også skulle kunne dukke op? I et nyt interview med Screen Rant tog Bale fat i netop disse rygter og benyttede samtidig lejligheden til at dykke ned i sin Batman-versions fremtid:

“Af og til siger folk til mig, ‘Uh, jeg hører, at nogen henvendte sig til dig og tilbød dig alt det her.’ Og jeg er sådan, ‘det er nyheder for mig. Der er aldrig nogen, der har sagt det.'”

Bale uddybede:” Jeg havde en pagt med Chris Nolan. Vi sagde, ‘Hey. Lad os lave tre film, hvis vi er så heldige at få lov til det. Og lad os så gå vores vej. Lad os ikke blive hængende for længe.’ I mit hoved 1ville det være noget, hvis Chris Nolan nogensinde sagde til sig selv, ‘Ved du hvad, jeg har endnu en historie at fortælle.’ Og hvis han ønskede at fortælle den historie med mig, så ville jeg være på.”

Læs også: “Første billede fra Christopher Nolans ‘Oppenheimer’ viser os Cillian Murphys hovedperson”

Christopher Nolan er i øjeblikket i post-produktion på hans næste storfilm, 2. Verdenskrigs-fortællingen “Oppenheimer”, men efter den har han endnu ingen film officielt i støbeskeen. Der er altså tilsyneladende tid i kalenderen, så spørgsmålet er i sidste ende, om Nolan ønsker at vende tilbage til den flagermusinspirerede superhelt. Manden bag masken er i hvert fald klar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: