En ny superhelte-“familie” står over for en verdensødelæggende trussel i den sidste “The Marvels”-trailer.

Nia DaCosta, der senest stod bag 2021’s horrorfortsættelse “Candyman”, har lavet en u-vending på genremotorvejen og har med “The Marvels” stået over for at skulle instruere en gruppe superhelte med den punchlineslyngende karisma, der har været med til at holde Marvel-skibet flydende siden universets begyndelse i 2008.

Det næste kapitel i Marvel Cinematic Universe samler trådene fra 2019-filmen “Captain Marvel”, 2021-serien “WandaVision” og sidste års serie “Ms. Marvel”.

“The Marvels” fokuserer nemlig på de tre superhelte, Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Kamala Khan) og Monica Rambeau (Teyonah Parris), hvis lysbaserede evner kobles sammen gennem et mystisk ormehul. Når de bruger deres kræfter, skifter de plads med hinanden, hvilket er noget af en ulempe, når vores verden trues af skurken Dar-Benn. Sammen må vores helte lære at bruge deres evner i harmoni for at redde universet.

“The Marvels” er skrevet af DaCosta i samarbejde med “Loki”-forfatter Elissa Karasik og “WandaVision”-forfatter Megan McDonnell, mens Marvel Studios-overhoved Kevin Feige har haft producerrollen.

Læs også: “‘Echo’-trailer teaser en blodig ny fremtid for Marvel”

“The Marvels” får premiere i morgen den 8. november.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 6 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
https://eggycar.co/

Skriv ny kommentar: