Vi vender tilbage til det intense køkken med Carmy, Richie og Sydney i en ny sæson af “The Bear”.

FX’ stressindjagende succesdrama er langt om længe blevet fornyet med en tredje sæson. Det har Disney meldt ud i en ny pressemeddelelse.

Anden sæson, der fik premiere på sin finale i slutningen af juni, centreredes omkring holdets transformation af sandwichshoppen The Beef til den nye restaurant The Bear.

Med åbningen af restauranten i slutningen af sæsonen åbner det op for et hav af spændende muligheder for det næste kapitel. Dog er der endnu ingen plotdetaljer for den nye sæson.

Som Carmy, Sydney og Richie ser vi hhv. Jeremy Allen White, Ayo Edibiri og Ebon Moss-Bachrach, mens vi blandt resten af castet også har mødt stjerner som Jamie Lee Curtis, Joel McHale, Jon Bernthal og Gillian Jacobs.

Læs også: “‘The Bear’-skuespiller Ayo Edebiri har sluttet sig til Marvels antiheltefilm ‘Thunderbolts'”

Serien er skabt af Christopher Storer, som også agerer executive producer sammen med blandt andre Hiro Murai, som er kendt for sin involvering i en anden FX-succes, “Atlanta”.

Hvornår “The Bear” Sæson 3 får premiere ved vi ikke endnu. Dog kan vi, imens vi venter på en premieredato se seriens to første sæsoner på Disney+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: