Den første trailer til “Echo” giver med sin blodige, brutale og benhårde action “Daredevil”-deja-vu.

Kvaliteten af både Marvels Netflix og Disney+-serier har altid været svingende. Og på trods af spændende serier som “Loki” og “WandaVision” er det desværre aldrig helt lykkedes studiet at opnå den samme kvalitet, som vi så med den allerførste af slagsen, “Daredevil”.

Derfor er det spændende at se, at Marvels næste Disney+-serie, som er den første siden Netflix-tiden med en TV-MA rating, emmer af den nådesløse actionenergi, som kendetegnede Matt Murdock-serien.

“Echo” fortæller historien om Maya Lopez (Alaqua Cox), som vender hjem til Oklahoma i kølvandet på hændelserne i “Hawkeye” med visheden om, at manden hun kaldte onkel, Kingpin (Vincent D’Onofrio), fik hendes far slået ihjel. I hendes hjemby må hun bearbejde sin fortid, mens hun forsøger at tage sine rødder, familie og samfund til sig igen.

Læs også: “Kæmpe omvæltning hos Marvel: ‘Daredevil: Born Again’ fyrer hovedforfattere og instruktører, efter flere episoder er filmet”

Seriens nye trailer gør det dog klart, at det langt fra bliver en fredelig hjemkomst, og Maya må endnu engang konfrontere Kingpin, mens den populære djævelske superhelte også dukker op.

“Echo”, der er skabt af Marion Dayre, som har skrevet på flere “Better Call Saul”-episoder, får premiere på samtlige fem episoder den 10. januar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: