Warner Bros. flytter “Dune” en måned ind i næste års decemberprogram.

Den skulle have haft premiere den 20. november i 2020. Men nu udskydes “Dune” til 18. december, skriver Collider.

I 2020 har Disney nemlig ikke besat december med deres stærkeste titler som “Avatar” eller “Star Wars”, der kommer til at dominere måneden de næste mange år – se planen her.

Derimod skal “Dune” nu i direkte kamp imod Tom Holland og spilfilmatiseringen “Uncharted”, som også har flyttet premieren til den 18. december i 2020.

Denis Villeneuve og Warner Bros. arbejder også på en “Dune”-serie, der får premiere på HBO Max – læs om det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 10 måneder siden

Jeg havde faktisk glemt at Avatar 2 også var blevet rykket. Hvis den havde haft sin gamle premiere dato i december 2020 havde det ikke givet nogen mening med de 2 film i direkte konkurrence.

Men med både Star Wars og Avatar væk fra den dato, så giver det perfekt mening. Så får vi alligevel et rum-eventyr hver jul de næste mange år :-).
Gravatar

#2 Mejse 10 måneder siden

dejligt med sådan en ekstra julegave de næste mange jule :D
Gravatar

#3 Gridlock 10 måneder siden

Så for vi og se om denne Dune serie for Baron Harkonnen korrekt og viser ham som han er i bogen.
I bogen flyver han ikke rundt som en ballon som både serien og filmen har vidst ham gøre ind til videre, alt hvad hans anti-g bælte gør er at af hans 200 kilo røre kun 50 kg jorden, resten tager bæltet.

Samtidig er der også hans knap så politiske korrekte smag, i meget unge drenge.
Håber lidt de også for det med i filmen, da det er en del af Baronens personlighed... ikke en særlig charmerende del men stadigvæk en del af det.

Samtidig for alle horror fans forhåbentligt også noget guf med en hellraiser tv-serie og en Event Horizon tv-serie samt en ny nightbringers undervejs bliver det ikke kedeligt...
Så må man bare håbe at det er noget godt og ikke bare noget vattet og kedeligt noget som de fleste moderne horror film er.

Skriv ny kommentar: