Legacy-fortsættelserne er det seneste kapitel i Ridley Scotts karriere. Nu er der nye store stjerner i spil om hans næste film i rækken.

Denzel Washington har udsigter til at samarbejde endnu engang med Ridley Scott om en ny storfilm. The Hollywood Reporter kan berette, at han lige nu er i forhandlinger til den kommende “Gladiator 2”, som får amerikansk premiere 22. november 2024.

Går forhandlingerne, som de skal, spiller Denzel Washington over for hovedrollen Paul Mescal, som netop har fået sin første Oscar-nominering for sin rolle i Charlotte Wells’ “Aftersun”. Udover Washington er den ligeledes Oscar-nominerede Barry Keoghan også i forhandlinger om en rolle.

Denzel Washington har ikke kun været tæt på den gyldne statuette, men har også vundet den flere gange. Hans præstationer i både “Glory” fra 1989  og “Training Day” fra 2001 tildelte skuespilleren en Oscar hver. Washington og Scott har også tidligere samarbejdet i 2007’s “American Gangster”.

Handlingen for “Gladiator 2” er ikke fuldstændig udlagt. Indtil videre er man klar over, at filmen zoomer ind på en karakter fra den oprindelige “Gladiator”: Lucillas søn, Lucius. Efter at have været vidne til den romerske general Maximus’ storslåede kamp i Collusum, spillet af Russell Crowe, er Lucius i beundring over Maximus’ styrke og hans rolle som en symbolsk helt for folket. I stedet for at fortsættelse sin rolle som arvtager for romerriget vil Lucius’ søgen efter helterollen føre ham nye veje. Med Paul Mescal som Lucius kan vi forvente et stort tidspring fra den lille dreng i første film.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: