Den firdobbelte Oscar-nominerede skuespiller har to gange før indtaget rollen. Og det lyder ikke til, at Green Goblin endnu er lagt i graven.

I forbindelse med promoveringen af den aktuelle thriller “Inside” blev hovedrollen Willem DaFoe spurgt ind til både den kommende film og muligheder for kommende skuespilspræstationer. Inverse spurgte mere specifikt ind til en af DaFoes største popkulturelle præstationer: Norman Osborn aka superskurken Green Goblin i Sam Raimi’s “Spider-Man” fra 2002.

Om Green Goblin bliver vakt til live endnu engang er uvist, men muligheden for det er ikke usandsynlig. DaFoe kommenterede, at “hvis alting føltes rigtigt, så klart”. Han satte pris på, at hans rolle fik flere nuancer, siden Osborn er dukket op i flere “Spider-Man”-film.

Green Goblin var antagonisten i 2002’s “Spider-Man” og endte også som den primære antagonist i den nylige Andrew Garfield, Tobey Maguire og Tom Holland cross-over “Spider-Man: No Way Home”. Vigtigt for at DaFoe ville genoplive sin rolle i forbindelse med “Spider-Man: No Way Home” var, at hans rolle ikke kun var en cameo. Han udtaler, at han elsker action og gerne vil have en rolle, der engagerer mig i den action.

“Inside” havde premiere i torsdags og følger en kunsttyv indespærret i en penthouse-lejlighed fyldt med dyr kunst. Omringet af hans mest eftertragtede skatte må han nu finde en måde at undslippe.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: