Filmene fra Marvel Studios er kendt og elsket af fans for deres sjove post-credit-scener, der er gemt til efter rulleteksterne. De, der ventede hele vejen igennem rulleteksterne til “The Avengers”, kunne se et brugt hævnerhold få sig en velfortjent shawarma i en sønderbombet kebabrestaurant. Men det bliver der ikke noget af i “Avengers: Age of Ultron”.

Se også: ”Captain America”-instruktører skal lave “Avengers: Infinity War”

Til Entertainment Weekly siger instruktør Joss Whedon, at der ikke bliver noget at vente på denne gang:

”Der er ingenting til allersidst. Og det er ikke et falsum. Vi vil, at folk skal vide det på forhånd, så de ikke sidder der i 10 minutter og så siger: ‘Son of a bitch! Jeg slår dem ihjel!'” siger Whedon og fortæller videre, at de forsøgte at komme på noget, der kunne toppe shawarma-scenen fra den første film:

”Det kom ikke naturligt på den samme måde, og vi ville være tro overfor det, der føltes rigtigt. Den første regel, når du laver en sequel, er at tage de bedste øjeblikke og så gøre noget andet.”

Nedenfor kan du se den legendariske post-credit-scene fra “The Avengers”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 De4_Kia 5 år siden

Men det er ikke ensbetydende med at der intet er.
Vi kan stadigvæk få et klip fra en kommende Marvel film, og jeg bliver stadigvæk siddende til filmrullen løber ud.
Gravatar

#2 Kaversmed 5 år siden

#1

Nyheden skrev:
"Der er ingenting til allersidst. Og det er ikke et falsum. Vi vil, at folk skal vide det på forhånd, så de ikke sidder der i 10 minutter og så siger: 'Son of a bitch! Jeg slår dem ihjel!'"


Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Siriak 5 år siden

#1 Jeg læste andetsteds (kan selvfølgelig ikke huske hvor pt) at der stadig vil være en scene der leder op til næste film, men at der bare ikke vil være en shawarma-scene ligesom i Avengers. Så der vil være en post-credit scene, men ikke en post-post-credit scene som jeg tror de kaldte det :)
Gravatar

#4 Hive 5 år siden

Der vil stadig være en såkaldt "mid credits" scene - ligesom den med Thanos fra den første Avengers film. I realiten fungerer det jo stadig som en "post credits" scene; den kommer bare før, så man ikke skal blive ligeså lang tid.
Gravatar

#5 SublimeKen 5 år siden

Ja som de andre siger, så vil der stadig være en mid-credit scene ifølge Kevin Feige. Men er glad for at de lige giver et heads up, så man ikke sidder og venter forgæves.
Gravatar

#6 Alex- 5 år siden

Jeg vil da langt hellere have en teaser på en fremtid film, end mere shawarma. :p men ærgerligt, jeg vil savne at sidde tilbage som en af de eneste til lidt dessert efter et godt måltid.
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

Hehe kunne godt se det sjove i en biografsal sad og så undertekster for at finde ud af der intet var efter hehe :)

Skriv ny kommentar: