Det bliver ikke Joss Whedon, der skal videreføre sit instruktørarbejde med “Avengers”-filmene. Efter to film med hævnerholdet giver Whedon nu stafetten videre til brødrene Joe og Anthony Russo. Det skriver The Wrap.

Se også: Marvel annoncerer ni nye film

Fans kan dog ånde lettet op. De to brødre er langt fra nye i Marvel-sammenhænge. De instruerede sammen “Captain America: The Winter Soldier” og står også bag den kommende “Captain America: Civil War”. Nu skal de så også lede arbejdet med “Avengers 3” og “Avengers 4”.

De to film hænger sammen som part I og part II og går under fællestitlen “Avengers: Infinity War”. Den første film får premiere i 2018 og følges umiddelbart op af den anden film i 2019.

Joss Whedons sidste dans med Avengers-holdet kan i Danmark ses fra d. 23. april under titlen “Avengers: Age of Ultron”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

En skam Whedon ikke vil mere marvel :( men nogle gode arvetagere de har fundet til Avengers foretagenet.
Gravatar

#2 Driver 6 år siden

Det giver mig faktisk et håb om, at vi kan få en ordentlig Avengers-film, så det er for mig en yderst kærkommen nyhed. Winter Soldier er med længder bedre end The Avengers og leverer Russo-brødrene på samme niveau med Civil War og Infinity War, så er MCU i trygge hænder.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#3 SublimeKen 6 år siden

Jeg er personligt rigtig glad for Whedon's præg på den første Avengers, men synes stadig at Winter Soldier er den bedste Marvel film til dato, så de kunne næsten ikke havde fundet bedre arvtagere.
Gravatar

#4 Elvira39 6 år siden

Filmene bliver vel ikke bedre end det deres manuskript tillader?

Skriv ny kommentar: