Først gjorde DC Films det. Nu gør Marvel Studios det samme. “Justice League” blev ændret til kun én film med en mulig fortsættelse. Nu ændrer Marvel også i planerne: Der kommer kun én “Avengers: Infinity War”.

Se også: Marvel: “Avengers: Infinity War” bliver enden på det gamle Avengers

Marvel havde ellers i forbindelse med præsentationen af deres Fase 3 for MCU afsløret, at der i 2018 ville komme en “Avengers: Infinity War – Del 1” og året efter en “Avengers: Infinity War – Del 2”.

Men der bliver altså ikke tale om én samlet film, som er splittet op i to dele. Den næste “Avengers”-film, der stadig står til premiere i maj 2018, får således titlen “Avengers: Infinity War”, skriver Deadline.

Altså ikke noget med “Del 1”. Derimod er “Avengers 4” nu uden titel – og altså ikke som tidligere med titlen “Avengers: Infinity War – Del 2”. Også den beholder sin oprindelige premiere i 2019.

Marvel har efter sigende ønsket at signalere, at der ikke blot er tale om én film, der er delt i to for at tjene ekstra penge, men derimod markere over for fans, at det er to adskilte “Avengers”-film.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 David Munch 1 år siden

Tror nu stadig at der er en god cliffhanger i slutningen af 3'eren, som lægger op til 4'eren..
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Bruge Thanos som super skurk i 2 film virker også meget, men historien med ham kommer nok også til at føles for lidt, hvis den skal koges ned til en film, kan selvfølgelig lave den på 2½ time +
Gravatar

#3 Elisha 1 år siden

håber på en god cliffhanger i 3eren
Gravatar

#4 Lars.dk 1 år siden

Robert Downey Jr. har da godt nok valgt, nogle tynde roller. De sidste 4-5 år
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#5 raylewis 1 år siden

der er allerede ALT for mange marvel film.lav 1 om året
Gravatar

#6 kblood 1 år siden

raylewis (5) skrev:
der er allerede ALT for mange marvel film.lav 1 om året


Det ville ødelægge deres planer for Marvel universet. De er jo allerede begyndt at have skuespillere som er ved at være for gamle til deres roller, og de forskellige film passer jo ind i en tidslinje, hvor de udgiver filmene så de er kronologisk udgivet til at passe med den tidslinje.

Desuden er det sjældent at det er samme instruktør og sådan, så det giver egentlig ikke så meget mening hvis de kun lavede en film om året.

Jeg tænker at man måske laver dette skift med en del 1 og en del 2 fordi man så har mulighed for at lave en kort pause mellem Avengers 3 og 4, hvor andre Marvel film kan passe ind. En film med en del 1 og en del 2 vil ødelægge lidt den måde som filmene har fungere på indtil videre. Agents of Shield har det jo med at det som sker i Marvel filmene også har indflydelse på serien. Nogle gange bare at det lige bliver nævnt at der er sket noget, og andre gange mere end det. Hvis Avengers Infinity Wars var en del 1 og 2, så vil man jo forvente at der ikke var nogen form for pause imellem de to, men med en film 3 og 4, så ligger der jo lidt i det at selv hvis der er en cliffhanger, så vil det være en som de skal bruge noget tid på at kunne blive klar til at gøre noget ved.
Gravatar

#7 Jach 1 år siden

De snakkede jo om at historierne er anderledes i de to film, så det var vildledende at kalde dem del 1 og 2. Så det her var jo lidt indlysende de ville gøre, men måske holder de navnet tilbage for at forhindre spoiler fra Infinity War...
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: