Som tidligere rapporteret overtager Don Cheadle rollen som James ‘Rhodey’ Rhodes i den kommende “Iron Man 2” fra Terrence Howard. Howard selv fortalte for nylig, at han var uforstående over for skiftet, men nu kan Entertainment Weekly kaste lidt lys over affæren – der tager sin begyndelse helt tilbage fra før, optagelserne til den første film om Iron Man begyndte.

Ifølge Entertainment Weekly var Howard den første skuespiller, der blev tilknyttet den første “Iron Man”, og han var samtidig den højest betalte. Hans oprindelige honorar var angiveligt større end både Gwyneth Paltrows, Jeff Bridges’ og Robert Downey Jr’s. Og da hele projektet var på plads, var det for sent at genforhandle skuespillerens løn.

Desuden forlyder det, at instruktøren Jon Favreau og hans producere ikke var særlig tilfredse med Howards præstation i rollen og brugte lang tid på at redigere og lave nye optagelser af de scener, hvori Howard medvirkede.

Måske derfor besluttede Favreau og manuskriptforfatter Justin Theroux sig for at minimere karakteren James ‘Rhodey’ Rhodes’ optræden i efterfølgeren. Da Marvel fandt ud af, at de havde tænkt sig at reducere rollen, kontaktede de Terrence Howards agent med et betydeligt mindre honorar, der var beskåret med 50 – 80 % og tættere på, hvad de øvrige birolleskuespillere i den første film blev betalt.

Det er uklart, om det var Howard eller Marvel, der som de første afsluttede forhandlingerne, men der gik ikke længe, før Marvel i stedet havde hyret Don Cheadle til at overtage rollen.

“Iron Man 2” er sat til at ramme de amerikanske biografer til maj 2010.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

det er sjovt at en gammel nyhed stadig kan blive til en nyhed.

Repeat what my friend said to me.

Du er ikke normal

Repeat what my second friend said to my first friend

Du mumler!

Repeat what my teacher said to my friends

UUUUUUUUUUDDD!!
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: