Tom Hanks har fået det forkerte ben ud af sengen i den første nye trailer til “A Man Called Otto”, det amerikanske remake af det fantastiske svenske komediedrama “En man som heter Ove”.

“World War Z”- og “Christopher Robin”-instruktør Marc Forster har sammen med “Mary Poppins Returns”-forfatter David Magee stået bag den kommende nyfortolkning af Fredrik Backman-bogen “En man som heter Ove”, der først blev filmatiseret i 2015 af Hannes Holm.

I den nye film følger vi Hanks som den gnavne Otto, der efter sin kones død beslutter sig for at gøre en ende på sit liv. Tilflytningen af en ny familie i nabohuset sætter dog hans opgave på hold, og det bliver i stedet begyndelsen på et nyt venskab – specielt med den energiske og gravide Marisol.

Du kan læse vores anmeldelse af Tom Hanks’ seneste film “Pinocchio” (2022) lige her.

Den oprindelige film var en fantastisk hjertevarmende fornøjelse med en fænomenal præstation fra Rolf Lassgård i rollen som Ove. Om Hanks og resten af holdet kan leve op til den svenske original, må vi vurdere, når remaket får premiere den 12. januar næste år. Du kan se traileren herunder.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: