Ed og Lorraine Warren skal ud på endnu et mareridt af en djævleuddrivelse, og en gammel “The Conjuring”-kending står bag manuskriptet.

Det fjerde kapitel i “The Conjuring”-filmserien er ifølge The Hollywood Reporter undervejs hos New Line Cinema, og “Aquaman”-forfatter David Leslie Johnson-McGoldrick har fået æren af at sidde bag skrivemaskinen på den nye film. Det er forfatterens tredje film i “The Conjuring”-universet, efter han skrev både “The Conjuring 2” og “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”.

Hvad den kommende 4’er kommer til at hedde, ved vi ikke endnu. “The Conjuring”-filmene tager alle udgangspunkt i de mystiske sager fra det virkelige eksorcistpar, Ed og Lorraine Warren, men hvilken sag, der står for skud i den nye film, står uklart.

Det forventes at Patrick Wilson og Vera Farmiga vender tilbage til rollerne som hhv. Ed og Lorraine, selvom ingen kontrakter endnu er blevet underskrevet.

“The Conjuring 1 & 2”-insuktør James Wan og producer Peter Safran, der sammen har produceret samtlige film i det 8 film store “The Conjuring”-univers, producerer naturligvis også den nye film. Der er stadigvæk ingen instruktør tilkoblet.

Læs også: “Den første trailer til den James Wan-producerede ‘M3GAN’ introducerer en ny creepy dukke til horrorverdenen”

Den næste film i universet, “The Nun 2”, er godt i gang med optagelserne i Frankrig med Taissa Farmiga tilbage i rollen som Sister Irene og “Euphoria”-skuespiller Storm Reid i sin The Conjuring Universe-debut. Filmen får premiere den 8. september 2023.

Hvornår “The Conjuring 4” får premiere, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: