Hvad gør man, hvis Jordens undergang står for døren? Med mindre man er Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio så ignorerer man den selvfølgelig!

“Baseret på virkelige hændelser, der ikke er sket — endnu.”

Sådan lyder den pessimistiske tagline i den nye trailer til instruktør og forfatter Adam McKays sorte komedie “Don’t Look Up”.

Filmen følger to astronomer (Lawrence og DiCaprio), der opdager, at en komet er på vej mod Jorden med en sandsynlighed på 100% for udslettelse. De to forsøger gennem en medietour at skabe opmærksomhed på truslen og redde menneskeheden.

McKay, der senest har været aktuel med den Christian Bale-anførte Oscar-bejler “Vice”, har samlet Hollywood-stjerner på stribe til hans nye film. Udover Lawrence og DiCaprio udgøres castet nemlig af Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Cate Blanchett, Tyler Perry, Mark Rylance og Chris Evans.

Efter “Don’t Look Up” kan vi glæde os til at se DiCaprio genforenet med hans “The Departed”-instruktør, Martin Scorsese, på krimidramaet “Killers of the Flower Moon”. Jennifer Lawrence er castet i McKays næste film “Bad Blood”.

Læs også: “Brendan Fraser slutter sig til Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon'”

“Don’t Look Up” får premiere på Netflix den 24. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: