Sam Raimis kommende MCU-film “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” kommer til at undergå betydningsfulde nye optagelser, rapporterer The Hollywood Reporter.

De kommende reshoots vil ifølge det amerikanske medies kilder vare minimum seks uger, med arbejdsugerne bestående af seks dage.

Omkring to uger af de kommende reshoots er primære optagelser, der aldrig blev skudt i forbindelse med den oprindeligt planlagte periode. Andre optagelser skal skydes som konsekvens af produktionsproblemer grundet COVID-19.

Indtil videre vides det ikke, om andre end Stephen Strange-skuespilleren selv, Benedict Cumberbatch, er involveret i genoptagelserne.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” markerer første gang, Raimi skaber en Marvel-film i MCU. Han har dog tidligere stået for Sonys tre første “Spider-Man”-film, der kommer til at spille en væsentlig rolle i Jon Watts’ kommende “Spider-Man: No Way Home”. Her gør både Alfred Molinas Doctor Octopus, Willem Dafoes Green Goblin og Thomas Haden Church’s Sandman nemlig comeback, mens Tobey Maguires Spider-Man rygtes at svinge forbi.

Du kan se den nye trailer til “Spider-Man: No Way Home” lige her.

Dr. Strange spiller også en stor rolle i Watts-filmen. Her står troldmanden nemlig for at åbne op for multiverset.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” får premiere den 5. maj 2022.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 compax 2 år siden

Ha, det er gået fuldstændig forbi min næse at det er Sam Raimis som er instruktør på denne film... Fedt, fedt, fedt nu glæder jeg mig endnu mere til at se filmen.
Gravatar

#2 compax 2 år siden

Ha, det er gået fuldstændig forbi min næse at det er Sam Raimi som er instruktør på denne film... Fedt, fedt, fedt nu glæder jeg mig endnu mere til at se filmen.
Gravatar

#3 compax 2 år siden

Ha, det er gået fuldstændig forbi min næse at det er Sam Raimi der er instruktør på filmen... Fedt, fedt, fedt nu glæder jeg mig endnu mere til at se filmen.
Gravatar

#4 compax 2 år siden

Ha, det er gået fuldstændig forbi min næse at det er Sam Raimi der er instruktør på filmen... Fedt, fedt, fedt nu glæder jeg mig endnu mere til at se den. :)
Gravatar

#5 compax 2 år siden

Hov, mine rettelser er kommet ind som dobbelt posts.... Beklager
Gravatar

#6 GoyleFromTheFitnessClub 2 år siden

Tænkte også at der var for mange kommentarer til et opslag på FILMZ. Siden er fuldstændig død
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold

Skriv ny kommentar: