Den populære Showtime-serie om fritidsseriemorderen Dexter er nu blevet sikret for endnu to sæsoner, oplyser The Hollywood Reporter. Hver af de to næste sæsoner vil være på 12 afsnit, ligesom de første tre har været det.

Serien, der her i Danmark sendes på TV3, var slet ikke forventet som et stort hit fra Showtime af, da den først kom på markedet.

”Jeg troede, at vi kunne komme til at få en form for kultstatus, men fandt hurtigt ud af, at ironisk nok er dette shows tema så rigt og fyldt med menneskelighed, at seere af alle slags har flokket omkring det,” udtaler Showtimes underholdningschef, Robert Greenblat.

Sæson 3 er ved at være halvvejs igennem i USA og har haft 2,5 millioner seere i gennemsnit per afsnit, hvilket er en stigning på 16 % i forhold til sidste sæson.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Bohemian 15 år siden

Jeg er lige blevet færdig med sæson 2..fuck mand..er helt skudt i den serie!!!
Free in serenity.
Gravatar

#2 CensoreD 15 år siden

Glæder mig! en kanon fed serie!
Gravatar

#3 colocho 15 år siden

FEEEEEEEEDT!!! :-)

Er igang med 3., og er bestemt ikke skuffet indtil videre..
Bedste serie i flere år imho.
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 15 år siden

Nice, jeg håber bare at de fortsætter med at lave sæsonslutninger som i de to første sæsoner, så man kan stoppe med at se serien uden at føle at man mangler noget, hvis det viser sig at blive noget bras med tiden. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 aero 15 år siden

Kan ikke lige se hvad de vil bruge som materiale for de næste 2 sæsoner, eftersom de første 3 bygger på bøgerne "Darkly Dreaming Dexter", "Dearly Devoted Dexter" og "Dexter in the Dark" alle af Jeff Lindsey, og så vidt jeg er informeret er der ikke flere bøger end dem... Eller det vil sige, har hørt rygter om en fjerde bog (Dexter by Design) som kommer i 2009, og den kunne jo blive til den fjerde sæson, men kan ikke lige se, hvordan den kære Jeff skal nå at skrive en femte bog FØR optagelserne til den femte sæson må påregnes at begynde...
Its structural perfection is matched only by its hostility
Gravatar

#6 Kruse 15 år siden

Lyder genialt! Det er en af mine absolut yndlingsserier. Dog håber jeg ikke at de kommer til at trække serien for langt ud.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 Steve 15 år siden

#5 Du er lidt galt på den, det er kun første sæson der bygger på en af Lindsey bøger nemlig Darkly Dreaming Dexter, 2. sæson har ikke ret meget med bog nr 2 at gøre. Endvidere slutter 1 sæson ikke på samme måde som den gør i Darkly Dreaming Dexter.
4 bog i serien Dexter by Design udkommer 05/02/2009
Gravatar

#8 PredatorX 15 år siden

Jeg nåede at se halvdelen af sæson 1, da jeg mådte konkludere at jeg syntes serien var ganske forfærdelig. Og det synes jeg sådan set stadigvæk. Ligesom en anden rædsom serie, My name is Earl, er hoved karakteren mega irriterende, og endda ret fjoget spillet. Jeg synes ideen med Dexter er rimlig spændende, men det er godt nok ringe udført.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 duuk74 15 år siden

Jeg har set de nye afsnit af sæson 3, og må desværre indrømme at serien er faldet betragteligt i kvalitet.
Jeg har faktisk gået og spekuleret på hvornår bogens manuskript stoppede med at danne baggrund for serien, for sæson 3 er indtil videre godtnok en jævn omgang.
Efter min mening skulle serien have stoppet efter sæson 2, der ville ha sat et perfekt punktum for en af de bedste serier jeg nogensinde har set.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#10 elwood 15 år siden

Jeg er også hel vild med serien, og fik også set sæson 2, ser frem til sæson 3.

har kun set traileren til sæson 3, og det ligner
at Dexter får en lærling, eller well at der kommer en konkurrent af en art, glæder mig hvertfald til og tjekke den ud, og Jimmy Smith, for at se om han kan bidrage med noget til serien.


Sæson 1 er stadig min farvorit
The Ice Truck Killer var genialt spillet, og sammen med Dexter løftede han serien op næste sidste afsnit var en ren page turner for mig 8-)


men jeg begynder også og tænke over hvordan de kan finde på nyt til serien

I sæson 1 havde vi grundlæggelsen af karakteren, og introduktion af hans familie, og Harry,
vi slutter af med at Dexter må dræbe sin bror for at beskytte sin "søster"

Sæson 2
har vi den store menneske jagt, hvor Dexter's Lig afdumpnings plads bliver fundet, og vi følger Dexter, mens han stille og roligt forpurrer politiets arbejde, og vi får introduceret en kvinde på et afvæningsprogram der ingen midler skyr for at få hvad hun vil ha, Dexter ender også med og blive nødt til og dræbe hende, da hun har truet hans forhold til Rita og hendes børn.


uden og vide det så er der self. altid scenariet med hvad nu hvis Rita finder ud af hvem han er, dette tror jeg dog ike vil ske, da hun ikke vil ku lade være og melde ham, og Dexter vil hvertfald aldrig dræbe hende.

Og hvis Dexter bliver dømt er serien jo forbi, så der kan den heller ikke gå, hehe måske som endnu en af hans munter drømme, men så heller ikke mere.

Debra kunne måske også ende med og komme på sporet af ham for alvor, men det skal måske mere være en sæson afslutning, fordi hvis hun finde ud af det er ham, s ja bliver den også svær og køre videre fra.

Jeg er spændt på sæson 3, men herefter så bliver det intressant og se hvad de finder på.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: