Efter at have været død i over et årti fik “Die Hard”-franchisen i 2007 nyt liv i form af “Die Hard 4.0”.

Men det stopper ikke der, for nu vil en af de mest ikoniske actionfranchises nemlig gå med på bølgen med en prequel til den første film – dog vil den kommende prequel slet ikke være en film, men derimod en tegneserie, som det før har været set med bl.a. Joss Whedons populære “Buffy the Vampire Slayer”- og “Angel”-serie, som begge har fået ført historien videre i form af f.eks. en ekstra sæson i tegneserie-format.

Den kommende tegneserie, der går under navnet “Die Hard: Year One”, vil udkomme i USA til august af BOOM! Studios. Udgivelsen vil handle om John McClane i de tidlige år, ca. 10 år før begivenhederne i den første film, imens han stadig er en ung og uerfaren politimand.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

nej!!
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Twister 15 år siden

Jeg er glad for at høre det ikke er en film, men igen synes jeg det er at malke en fed franchise lidt for meget. Samtidig er det jo også meninger John McClane, i den originale film, skulle fremstå som en almindelig politimand uden diverse "super-kvaliteter". Tegneserien skyder jo ligesom den charme væk.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#3 PJP 15 år siden

li som #1
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

elsker simpelthen de film...
Gravatar

#4 stoffer 15 år siden

#2 - Der står da ingen steder at han får "super-kvaliteter".
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#5 Twister 15 år siden

#4

det er vel åbenlyst at der kommer til at ske et eller andet , ud over det sædvanelige for McClane hvis tegneserien skal være bare lidt interessant. Man kan derfor forvente at McClane sikkert vil komme ud for et eller andet vildt i tegneserien og derfor vil denne stride imod filmen. "Die Hard" filmen lagde jo netop vægt på at McClane var en helt almindelig politimand der ikke var nogen som helst form for "supercop".
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#6 Michael Andersen 15 år siden

#5 Det er ikke åbenlyst. Der er da mange tegneserier som er meget down-to-earth/virkelighedsbaserede eller hvad vi skal kalde det og stadig er spændende og interessante.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#7 stoffer 15 år siden

#5 - Der kunne da snildt laves en fed historie, uden at det nødvendigvis blev helt vildt. Du siger selv at McClane er en helt almindelig politimand i filmen, så hvad får dig til at tro at de vil gøre ham til en "supercop" i tegneserien?
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#8 Starbrow 15 år siden

#6 enig og #7 enig :)
Gravatar

#9 filmz-bigemaster666 15 år siden

vis de kan få bruce willis til at stå bag stemmen kan det måske blev værd at se
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#10 Thomsen 15 år siden

#9 - Stemmen?

Det er en tegneSERIE, ikke en tegnefilm. ;-)
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

Skriv ny kommentar: