Sony Pictures forbereder repremiere på “Spider-Man: Far From Home” – lover flere nye scener.

I weekenden overhalede MCU-filmen “Far From Home” James Bond-filmen “Skyfall”. Dermed er den nye “Spider-Man”-film den største Sony-film nogensinde med et aktuelt billetsalg på 1,109 milliarder dollars.

Den bedrift skal nu fejres med et Director’s Cut af Jon Watts’ “Spider-Man: Far From Home”, som får premiere i de amerikanske biografer d. 30. august, erfarer MCU Cosmic.

Sony Pictures lover angiveligt helt nye scener tilføjet “Far From Home”, der giver en helt ny “Spider-Man”-oplevelse.

Det vides endnu ikke, hvilke ekstra scener der er tale om, men det kan være en række ‘To-Do List’-scener, som er annonceret til Blu-Ray-udgaven – læs om det her.

Om dette Director’s Cut også får premiere i de danske biografer er endnu uvist.

Marvel Studios sendte tidligere på året en forlænget udgave af “Avengers: Endgame” tilbage i biografen, hvilket medvirkede til at sikre titlen som verdens største film nogensinde.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 6 måneder siden

Muligt der er Sony's største indtjening. Hvor meget skal de aflevere ved Marvel ?
Syntes umiddelbart ikke vi trænger til en directors cut af den. Den er fin nok som den er, men den er jo ikke så speciel at den fortjener en directors cut.
Gravatar

#2 Mejse 6 måneder siden

#1 de skal ingenting afleverer til marvel, sådan fungere deres aftale ikke :)
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 6 måneder siden

#1 De betaler Marvel for at producere den. Det vil sige, at Sony betaler 'indkøbspris' til Marvel, hvorefter de selv distribuerer den i biograferne.
Gravatar

#4 Sjølle 6 måneder siden

Nu er det den tredje film inden for et par måneder, hvor jeg læser at der pludselig kommer en forlænget udgave i biffen, efter den originale visning. Jeg sagde det efter den anden, at jeg er færdig med at se de store film i biffen, og det her cementerer det bare. Jeg gider simpelthen ikke give 150+ for en film, hvor de så bagefter griner og siger "øv bøv, du fik ikke det hele med, prøv at smide penge igen". Jeg synes det er dybt debilt. Førhen så jeg dem i biffen, OG jeg købte dem på bluray/UHD når de udkom, fordi jeg er en gal samler, men nu nøjes jeg med at lægge pengene et sted. Jeg har et 65" OLED og en meget habil surround-opsætning, plus en 4K afspiller, så jeg kan godt nøjes med den oplevelse. Så kan biografen rende mig.

Skriv ny kommentar: