disney Notre Dame genopbygning / Filmz.dk

Disney bidrager til genopbygningen af Notre Dame


Notre Dame-genopbygningen modtager en donation på fem millioner dollars fra Disney.

Mandag aften nedbrændte store dele af Notre-Dame de Paris. Snart begynder genopbygningen.

Til den har flere private velgører bidraget med penge – heriblandt The Walt Disney Company.

Disney meddeler, at de donorer fem millioner dollars til arbejdet med at genetablere katedralen i Paris. Og det er ikke tilfældigt.

Den tegnede Disney-klassiker “Klokkeren fra Notre Dame” gjorde således katedralen endnu mere berømt i 1996.

“Klokkeren fra Notre Dame” med Quasimodo i hovedrollen blev skabt med afsæt i Victor Hugos roman fra 1831.

Disney arbejder aktuelt på en live-action-udgave af “The Hunchback of Notre-Dame”, hvor Alan Menken og Stephen Schwartz igen får ansvaret for musikken som i 1996.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Det er fantastisk at se den store støtte der kommer til genopbygningen, men medaljen har også en bagside. Prøv lige at stop op og tænk over det engang, på lige knap et døgn blev der indsamlet næsten 1 milliard dollars fra rige og virksomheder. Det viser tydeligt at hvis de rige gad så kunne de løse så mange problemer rundt om i verdenen, men de fleste donere kun for egen omtales skyld.

Her er Disney et godt eksempel, de donere penge til genopbygningen, og samtidig får de også lige gjort reklame for deres kommende live action udgave. Det får mig sgu ikke til at klappe i hænderne, tværtimod ryster jeg på hoved over det, og endnu mere af Filmz.dk faldt for det.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 altså det er jo som sådan rigtig nok, og der er ingen tvivl om at denne her slags ting lykkes bedre, når man kan få sit navn på noget......meeeen det er også naivt at forvente, at rige folk eller firmaer skal bruge de penge de har tjent, på at løse verdens problemer, det er jo lidt derfor vi har de styreformer vi har....hvis vi vil have de skal løse vores problemer, så burde man nok vælge at gøre disney til præsident :)

tag ikke fejl er enig i at de kunne, men altså det kunne alle jo som sådan....hvis alle mennesker på jorden gav 1 kr, kunne man løse mange problemer med de næsten 7 milliarder....men det er jo bare ikke noget man kan forvente, selvom man måske burde.

på samme måde kan man jo sige at hvis du gav halvdelen af dine penge til en med meget mindre, ville du kunne gøre en stor forskel for den persons problemer....det er et lidt naivt udgangspunkt, selvom der er noget rigtigt i det :)
Gravatar

#3 Bishop 1 år siden

#1
Hvor i deres udmeldelse er der reklame for en kommende remake af Klokkeren fra Notre Dame?
Gravatar

#4 steadi07 1 år siden

#2 - men ret mange af "de mennesker", de ekstremt rige, er jo så også de første, som er imod indførelsen af en millionær-skat (eller hvad sådan en nu hedder lige den dag).

Så man kan vel ikke komme udenom, at de synes det er "federe" at kunne smide pengene efter de projekter, som de synes om end, at staten skal have en større andel.

Misforstå mig ikke - jeg er kæmpe fan af, at midlerne til at restaurere Notre Dame lader til allerede at være på plads. Men jeg kan også godt forstå, at det virker lidt pudsigt, hvis selvsamme personkreds tidligere har sagt, at de ikke ønsker at støtte fattige o.l., men nu smider milliarder efter Notre Dame.

Og så bliver det nok ikke bedre af, at det er Frankrig, som altid har haft noget med ulighed.

Under alle omstændigheder - god stil af Disney. Flere penge er flere penge.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 altså der er jo forskel på at være imod millionær skat, og så sige man ikke vil støtte fattige....de fleste er jo også imod ekstra skatter der rammer dem, det er bare et spørgsmål om at størrelsen er den samme, i sidste ende er de jo bare ligesom os andre bare med flere penge....men igen ja der er da bestemt ting man kunne tage fat på....og ting der kunne være bedre...og ja hvis alle milliardærer besluttede "vi redder verden" ville det da være super....det er bare ikke rigtig noget man kan brokke sig over de ikke gør :)

og så skal det jo altså også siges at både firmaer og rige mennesker giver milliarder til velgørenhed hvert år....problemet er nok mere at de ikke bliver forvaltede ordentligt og at der er for mange "ligegyldige"

men naturligvis synes de at det er federe, sagde jo også at det var nemmere at få samlet den slags penge når navne kunne blive promoveret lidt....men igen synes du ikke også det er federe at bruge dine penge på hvad du gerne vil ?
Gravatar

#6 steadi07 1 år siden

#5 - Jo, selvfølgelig vil jeg hellere bruge mine penge selv - til et vist punkt, vil jeg dog tilføje.

Jeg tror egentlig ikke, at vi er uenige.

Men for et land, som de sidste mange måneder har haft demonstrationer mod stigende ulighed, så står det bare lidt ekstra klart, når enkelte personer offentliggør, at de "lige" har 100 millioner euro liggende, som de kan donere til Notre Dame.

Men vel meget rammende, at bogen bag filmen blev født med det formål at gøre befolkningen mere opmærksom på at passe på den gotiske arkitektur i Frankrig.
Gravatar

#7 Mejse 1 år siden

#6 det er bestemt uheldigt, og det havde nok skabt nye demonstrationer, hvis det havde handlet om alt andet end lige den bygning :)
Gravatar

#8 Justin 1 år siden

#1
Du sammenligner en forside med 1000+ bagsider, det holder ikke

Hvor finder du reklamen ?
“The Walt Disney Company Pledges $5 Million to Support Rebuilding of Notre-Dame Cathedral

The Walt Disney Company today announced it is committing $5 million to aid in the reconstruction of Notre-Dame Cathedral in Paris following the devastating fire that severely damaged the historic landmark this week.

“Notre-Dame is a beacon of hope and beauty that has defined the heart of Paris and the soul of France for centuries, inspiring awe and reverence for its art and architecture and for its enduring place in human history. The Walt Disney Company stands with our friends and neighbors in the community, offering our heartfelt support as well as a $5 million donation for the restoration of this irreplaceable masterpiece,” said Robert A. Iger, Chairman and Chief Executive Officer, The Walt Disney Company.”

Jeg kan ikke finde den
Gravatar

#9 Johnny42 1 år siden

#8 De gør det jo altid for reklame.

Hvis det ikke havde været for reklame, så ville de bare have givet pengene, uden at gøre opmærksom på at de gav pengene.

Sådan er det jo også med de forskellige indsamlingsshows vi har herhjemme. Her bliver alle de store bidragsydere også nævnt. Jeg ved ikke hvor mange der var interesseret, hvis dette ikke skete.
Gravatar

#10 Mejse 1 år siden

#1+9 man skal også lihe have for øje, at der er stor forskel på PR hvilket det her mere hører under, og at reklamerer for noget :)

Skriv ny kommentar: