Bob Iger har ikke fortrudt fyringen af James Gunn.

“Guardians of the Galaxy 3” er sat på pause efter fyringen af James Gunn – læs om det her.

Den ellers så succesfulde Marvel-franchise er dermed kørt ud på et sidespor. Men det får ikke Disney-chef Bob Iger til at fortryde:

”James Gunn-beslutningen blev overbragt til mig fra en enig gruppe af chefer hos selskabet, og jeg støttede den. Jeg har ikke fortrudt beslutningen,” siger Iger til The Hollywood Reporter.

I kølvandet på beslutningen støttede et enigt “GOTG”-cast ellers Gunn, hvor særligt Dave Bautista har været vokal om sin støtte til Gunn og tilsvarende om modstanden imod Disney.

Den modstand får tilsyneladende ingen effekt. Disney står fast på fyringen af James Gunn.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

Tjaa live by the sword die by the sword.
Når man danser efter det ekstreme venstres fløjte, som James Gunn og mange Hollywood indstruktører, skuespillere og producere gør, må man heller se og få skrubbet sin fortid helt skinnende ren og ALTID sørge for og ha de rigtige meninger.
Det samme gælder ens forældre ellers bliver man fyret.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

sådan er det jo lige meget hvilken ekstrem man støtter, nu mere ekstrem nu flere meninger, og nu flere konsekvenser, det er bare forskellige meninger der er de rigtige, det er som sådan den eneste forskel :) nu tror jeg vi ser ekstrem forskelligt, men det er da sødt nok du mener de er det :D

selvfølgelig er der ingen grund til at fortryde beslutningen, den er taget og så arbejder man videre derfra.
Gravatar

#3 Ryder666 3 år siden

Uanset hvor grov en joke/kommentar har været, bør man da ikke gå så langt som at fyre ham. Er Disney totalt humorforladte? Eller går de kun efter folk med en politisk korrekt tilgang?? Uanset hvad: Disney is a bunch of pussies! Hvis han så har fortrudt siden hen, og måske endda undskyldt, then i don't see the problem!
Gravatar

#4 Ryder666 3 år siden

Og så er der i øvrigt humor på tekst,
som også nemt kan misforstås!

Det er så dog ikke sikkert at være tilfældet her. Men man bør nok lige tænke sig en ekstra gang om, inden man fyrer vedkommende.

Skriv ny kommentar: