Strategien ligger fast: “Aladdin”, “Skønheden og Udyret”, “Den lille havfrue”, ja, alle Disneys tegnede klassikere skal genoplives som live-action. Nu er der en ny “Snehvide”-film på vej.

Se også: Disney lover: Vi hvidvasker ikke “Mulan”

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at Erin Cressida Wilson er blevet sat til at skrive et manuskript, der skal udvide historien og musikken til den kendte tegnefilm fra 1937.

Således virker det til, at der vil være et særligt fokus på musikken til denne live-action-film, idet Benj Pasek og Justin Paul er blevet sat til at skrive ny musik, som Snehvide og de syv små dværge kan synge og danse til.

Pasek og Paul bliver for tiden hyldet for deres musik til Oscar-favoritten “La La Land” – en musical med Ryan Gosling og Emma Stone i hovedrollerne.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Quadlegg 3 år siden

Jeg får snart kræft i pikken af det lort....
Gravatar

#2 KEiZ 3 år siden

Snow white nu uden the Huntsman... ?

1# Husk det smitter kun ved berøring ;)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#3 compax 3 år siden

#1 Det er sjovt at man kan blive så irriteret over sådan en nyhed.
Det lyder lidt som at du bliver tvunget til at se disse film, det er sgu synd for dig hvis det forholder sig sådan, for vi andre kan bare lade være med at se dem hvis ikke vi gider. ;)

P.s syntes lige at du skulle få checket din penis, for det lyder ikke godt hvis der ikke kan mere til at udvikle kraft.
Gravatar

#4 Quadlegg 3 år siden

#3
Har aldrig set en af de film. Og kommer heller ikke til det. Det der irriterer mig, er at der absolut skal koges suppe på et ben der er helt afpillet i forvejen. Kom dog videre og find på noget nyt.

Personligt er jeg virkelig træt af remakes og konverteringer til live-action. Hovedsageligt fordi de fleste blir en gang rodet CGI makværk
Gravatar

#5 KEiZ 3 år siden

Syntes nu bare det er Disney måde at gøre det alle andre gør, tegneserier, bøger teaterstykker mm.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 Quadlegg 3 år siden

Det var heller ikke specifikt disney jeg mente. det var generelt. At alle andre laver det samme, gør det vel ikke bedre
Gravatar

#7 LarsMan89 3 år siden

Så længe de caster en hot Snehvide, så er jeg på.
Gravatar

#8 compax 3 år siden

Quadlegg (6) skrev:
Det var heller ikke specifikt disney jeg mente. det var generelt. At alle andre laver det samme, gør det vel ikke bedre


Det kunne være at burde se det i lidt bredere perspektiv end ens eget. disse film er jo primært henvendt til børn og til det er disse film jo fantastiske. Personligt ville jeg heller ikke se dem hvis ikke jeg havde børn, men jeg nyder at gå i biografen med min datter se hende nyde og være total opslugt af filmene, så på den måde har jeg set dem. :)
Gravatar

#9 Quadlegg 3 år siden

Mit perspektiv fejler skam intet...har selv 2 børn og de gider sku heller ikke se skidtet :-) Går meget tit i biografen med dem, men de gider bare ikke se middelmådige genindspilninger af noget der i forvejen virker fint.
Og jeg syntes virkelig at junglebogen, tarzan osv, er middelmådige. tonsvis af halv dårlig CGI og skuespillere der er helt fejl castet. De virker ærligt talt som noget forhastet makværk og det kan børn også sagtens se....

Skriv ny kommentar: