Det Fox-løse 20th Century Studios er afsender på ny plakat til “The New Mutants”.

To “X-Men”-film havnede i et limbo, da Disney opkøbte 20th Century Fox, som Disney siden har omdøbt til 20th Century Studios – læs om det her.

“Dark Phoenix” og “The New Mutants” var begge produceret af Fox, men fik ikke premiere før Disney-overtagelsen, som betød, at X-Men-rettighederne blev sendt videre til Marvel Studios med henblik på reboot ind i MCU.

“Dark Phoenix” blev solgt – og floppede – som slutningen på “X-Men”-sagaen. Det var den sidste film. Det samme kan man ikke gøre med spinoff-titlen “The New Mutants”, der skulle introducere et nyt hold af mutanter.

“The New Mutants” får premiere til april, men bliver ikke en del af Marvel Cinematic Universe, da den ellers ville være blevet udgivet af Marvel Studios. Det gør den ikke.

En ny plakat til “The New Mutants” har 20th Century Studios som afsender på Josh Boones film, der oprindeligt skulle have haft premiere for to år siden.

Dermed tager Marvel Studios ikke direkte ejerskab over “The New Mutants”, hvilket efterlader den uden for MCU, selv om der også er et symbolsk Marvel-logo på plakaten.

Læs også ‘Første trailer i 3 år: Nu er der nyt kig på “The New Mutants”‘.

“The New Mutants” får dansk premiere den 2. april.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: