Hadegruppen ‘Down With Disney’s Treatment of Franchises and its Fanboys’ tager nu æren for “Star Wars”-racisme.

De har tidligere påstået at stå bag Rotten Tomatoes-angreb på “The Last Jedi” og “Black Panther”.

Nu tager Anti-Disney-gruppen ‘Down With Disney’ så æren for alle de racistiske angreb, der har ramt “The Last Jedi”-skuespilleren Kelly Marie Tran.

Tran blev i “The Last Jedi” den første ikke-hvide kvinde i en central rolle i “Star Wars”-universet.

Hun er i kølvandet på “The Last Jedi” blevet offer for en stribe racistiske angreb på sociale medier, hvilket har fået hende til at forlade Instagram.

Det fik blandt andre Mark Hamill til at gå i forsvar for Tran og irettesætte de anonyme racister.

Men nu er de ikke anonyme længere, hvis man altså skal tro meldingen fra ‘Down With Disney’.

Down With Disney star wars racisme / Filmz.dkVis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

virker som en mærkelig hobby at have.
Gravatar

#2 Bishop 3 år siden

Hmm deres retorik minder meget om visse brugere i dette forum.

Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

De her "såkaldte" fans giver os ægte fans et dårligt ry.

Jeg havde faktisk ikke noget problem med karakteren Rose Tico. De burde bare aldrig have sendt hende og Finn til Canto Bight. I extended universe(The Last Jedi: Cobalt Squadron) udvikler hun faktisk den stealth-teknologi, de forsøger at bruge, for at skjule sig fra The First Order, da de flygter i flugt-kapslerne. Det havde været interessant, hvis hun havde anvendt sine tegniske evner, til måske at forvirre The First Orders hyperspace tracking, frem for den side-mission de tog på. Der burde også have været et større indblik i Rose og Paige Ticos forhold, f.eks. i form af flashback.

Men de her angreb på skuespilleren bak karakteren, de er fuldstændig forkasteligt.
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 sådan er det jo desværre tit, hele grupper af alt muligt, for et dårligt ry på grund af et højtråbende mindretal :(
Gravatar

#5 Geekalot 3 år siden

#3 helt enig
Gravatar

#6 Gridlock 3 år sidenHan levere faktisk et ganske udmærket argument for hvorfor hele den her gruppe ikke er højrefløj men faktisk en venstrefløj/SJW gruppe allieret med visse medier som har skrevet dette og leveret falsk spin, for på den måde og kunne fjerne opmærksomheden fra den egentlige kritik af filmen.
Samtidig med at ved og fremvise diverse Star Wars fans som intet andet end en flok hadske racistiske personer kan du gøre deres kritik indholdsløst.

Dette blev prøvet før blandandet ved Gamergate hvor flere falske personligheder forsøge og udgive sig for og være en af gruppen for og give den et dårligt ry.
Mener de var Zoe Quinn der under flere falske profiler både doxede hende selv, og smed hadske beskeder mod hende selv og bruge #Gamergate for og få det til og se korrekt ud.

De fleste var hurtigt til og udpege dette, dog forhindrede det ikke mange medier i og køre en kæmpe omgang alle Gamergater er en flok kvindehadende mennesker der ikke kan klare stærke kvinder i spil, bare se alle disse beskeder de har sat op, så derfor skal i ikke lytte til deres kritik punkter og bare ignorer dem.
Gravatar

#7 Bishop 3 år siden

#6
Lige så snart nogen bruger ordet "false flag" så ved jeg deres sølvpapirshat er begyndt at stramme.
Gravatar

#8 Geekalot 3 år siden

#6 vi altså henne hvor dårlige nyheder sælger bedre en gode. Det er vi vel forhåbentlig alle klar over. Det også derfor man skal være meget ops på hvad man indtager og tror på af "nyheder"
Ret mig hvis jeg tager fejl.
Gravatar

#9 Bishop 3 år siden

#8
Det har været en virkelighed i mange år. Man skal altid være lidt kilde kritisk, men når man begynder at konspirere så er man gået for langt.

Skriv ny kommentar: