Disney forudsiger mulige varige forandringer efter coronakrisen – kan føre til større fokus på streaming.

Verdens suverænt største filmselskab er Disney, der er hårdt ramt af coronakrisen med aktien i fri fald.

Således har Disney været tvunget til at udskyde storfilm som “Mulan” og “Black Widow”, ligesom kommende produktioner til biograferne og Disney Plus er sat på pause på ubestemt tid. Endelig har Disney været nødtvunget til at lukke Disneyland.

Alle disse lukninger og forsinkelser koster hver især dagligt millioner dollars for Walt Disney Company, der nu for første gang officielt melder ud om konsekvenserne af coronakrisen.

Omfanget af konsekvenserne hos Disney kommer til at bero på tid – hvor lang tid coronakrisen vil fortsætte?

Men så er der også tiden bagefter. Vil folk ændre forbrugsmønster? Blive hjemme i stedet for at tage i Disneyland eller streame hjemme i stedet for at tage i biografen?

”Vores forretning kan også blive ramt, hvis forandringerne fra covid-19 fører til ændringer i forbrugernes adfærd,” lyder analysen fra Disney ifølge The Hollywood Reporter.

Læs også ‘Apple kan bruge coronakrise til at købe Disney‘.

Disney har netop annonceret, at den store biografsatsning “Onward” omgående sælges til streaming – læs om det her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

Slap nu af. Verden kommer til at gå DIREKTE tilbage til hvad den var før. Gik verdenen ned efter pest, cancer, aids, svineinfluenza? Overhovedet ikke.
Vi var bare nogle idioter med hvor lang tid det tog at stoppe denne virus.

Skriv ny kommentar: