De amerikanske datoer er afsløret for Sæson 1 af Star Wars-serien “The Mandalorian”.

Når Disney Plus går i luften den 12. november i USA, Canada og Holland, så bliver det med første afsnit af Star Wars-serien “The Mandalorian”.

Disney+ følger dog ikke Netflix-strategien med at frigive alle afsnit på én gang af en ny sæson, men spreder dem i stedet ud over flere uger, som man kender det fra HBO Nordic.

Den 12. november er en tirsdag, der dog ikke bliver den faste “The Mandalorian”-dag.

Derimod frigives afsnit 2 allerede fredag d. 15. november, hvorefter der kommer et nyt afsnit hver fredag.

Dog med undtagelse af fredag d. 20. december, hvor der er nordamerikansk biografpremiere på “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

I den uge får afsnit 7 premiere om onsdagen.

Læs også ‘Disney afslører alt indholdet på Disney Plus – starter med 619 titler‘.

#1- 12. november
#2- 15. november
#3- 22. november
#4- 29. november
#5- 6. december
#6- 13. december
#7- 18. december
#8- 27. december


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden


Dog med undtagelse af fredag d. 20. november, hvor der er nordamerikansk biografpremiere på “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Skulle nok have stået '20. december' :-).

Ellers ville internettet nok flyde over af spoilers og de ville få en masse sure fans på nakken:-)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#1 Du har ret - rettet - tak :)
Gravatar

#3 Star Trek fever 8 måneder siden

Så begynder jeg at se skidtet den 18 december. Gider ikke vente en uge på et afsnit
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#4 Geekalot 8 måneder siden

Nu reklamere jeg ikke med u dl, men til tjenesten kommer, så jeg kan betale for den, vil der nok blive lidt. Har det bedst med at betale for hvad jeg bruger :)
Gravatar

#5 Bishop 8 måneder siden

#4
Vil det ikke være mere "moralsk" at bruge vpn og betale for servicen indtil da?
Gravatar

#6 Geekalot 8 måneder siden

#5 ved ude mærket det ikke er moralsk rigtig at gøre, det med vpn aner jeg ikke en dyt om hvordan man gør, men jo det ville det være. Det er er rigtigt.
Den eneste grund til jeg skrev jeg muligt ville gøre det, er at Disney+ vil blive en del af vores husstand når det bliver muligt.
Ungerne her hjemme vil have mere ud af Disney en Netflix. Det samme tror jeg også vi 2 gamle tosser vil :)
Gravatar

#7 Johnny42 8 måneder siden

Tja hvis jeg ikke finder på andre måder at gøre det på, så bliver jeg også nød til at ty til de ulovlige. Jeg undersøger dog først de lovlige måder. Det her er bare en serie, hvor man ikke kan vente et par måneder(eller endnu længere, hvilket er mest frustrerende at der ikke er kommet en endelig dato) til der forhåbentlig bliver åbnet op for Disney+ i Danmark, da alt til den tid er spoilet. Så skal man nærmest undgå alt Star Wars relateret stof, hvilket er svært nok ift. episode IX.
Gravatar

#8 Mads47 8 måneder siden

Hvis vi ikke har Disney+ i Danmark per d.12 så bruger jeg min VPN til at få adgang tjenesten i USA eller Holland.
Gravatar

#9 OliverDK 8 måneder siden

Helt ærligt at lancere en så ventet serie i et ekstrem begrænset område er da at give piratsider verden over en gylden ske i hånden til at booste deres indtjening på bekostning af en selv.

Det er fra mit synspunkt selvdestruktiv på den måde at spille hasard med ens kommende indtjeningsmuligheder, når meget af det indhold der skal tiltrække kunderne når tjenesten endelig bliver lanceret nok allerede er set af en stor del af ens potentielle kundegruppen på anden vis (som pirateri, VPN, osv).

Tager man GOT fra HBO der er lanceret på de fleste markeder, så brød den serie jo hvert år rekorder på piratsiderne, men boostede samtidig HBO's indtjening, netop fordi de var tilgængelige lovligt. Det er Disney+ ikke, så mit gæt er "The Mandalorian" og andre "Disney+ exclusives" kommer til at bryde piratrekorder igen oog igen og når tjenesten så endelig lanceres, ja så er incitamentet for mange for at joine og/eller blive fasthold til tjenesten måske allerede væk eller væsentlig reduceret.

Jeg fatter det ikke. Disney har pengene og mulighederne for at lancere på verdensplan og så spiller man hasard med ens kommende indtjeningsmuligheder ved ikke at leverer ens produkt på markeder en kæmpe koncern, som Disney burde være i stand til at være tilgængelig på fra start.

Gravatar

#10 Mads47 8 måneder siden

#9 Nu ved vi jo ikke hvornår tjenesten bliver lanceret i resten af verden, forhåbentligt er vente tiden ikke lang imellem. Ja der vil altid være net pirater og mange af dem ville downloaded serien lige meget om tjenesten fik en global lancering samme dag.

Men jeg forstår godt argumentet, det er lidt at "skyde sig selv i foden". Men vi kan være sikker på at det er ikke bare noget Disney gør for at gøre det, der er en grund. Hvad grunden er, kan vi kun gætte på.

Men selv om der kommer en skæv lancering så bliver det ikke døden for Disney+.

Skriv ny kommentar: