Disney-chef vil ikke have Seth MacFarlanes komedieserier “American Dad” og “Family Guy” på Disney+.

Fox-serierne “American Dad” og “Family Guy” er sammen med “The Simpsons” nu Disneys ejendom efter opkøbet af 20th Century Fox.

“The Simpsons” bliver en central del af den nye streamingtjeneste Disney Plus. Det gælder dog ikke også de animerede komedieserier “American Dad” og “Family Guy”.

Disney-chef Bob Iger afviser nu, at “American Dad” og “Family Guy” får en plads på streamingtjenesten, skriver Deadline.

I stedet ligner det en fortsat fremtid på den Disney-ejede Hulu-tjeneste, hvor Disney parkerer indhold, som ikke er familievenligt.

Således bliver der ingen R-rating at finde på Disney+, når den går i luften den 12. november – læs om det her.

Image result for family guy road house gifVis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Kæft det er blødt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Godt de ikke vil gøre disse serier politisk korrekte. Man kan dog frygte for Simpsons, da de heller ikke altid er politisk korrekte. Den reelle grund til at The Simpsons har har en enorm seerskare, men man kan frygte at der bliver lagt endnu flere bånd på serien, så den bliver endnu mere familievenlig. De har jo allerede pillet ved afsnit der udkom for mange år siden.
Gravatar

#3 Bishop 2 år siden

Hulu & ESPN er en del af den Disney+ bundle der bliver lanceret til 12.99 dollars i US. Der er ikke noget der tyder på at der kommer et lignende tilbud til DK.
Gravatar

#4 Nagash 2 år siden

Bishop (3) skrev:
Hulu & ESPN er en del af den Disney+ bundle der bliver lanceret til 12.99 dollars i US. Der er ikke noget der tyder på at der kommer et lignende tilbud til DK.

Tror det bunder lige så meget i, at HULU materiale ikke er eksklusiv. Det må andre udbydere gerne indkøbe, og så vist jeg har forstået, så fortsætter det også fremover.
Nu t i MacFarlane serier, så fortsætter The Orville på Hule efter overtagelsen af Fox. Den havde Viaplay rettighederne til herhjemme før, da Fox jo ikke havde en streamingtjeneste her. Det fortsætter de også med, så vidt jeg kan forstå.

Og fx Handmaid's Tale har HBO Nordic rettighederne til herhjemme og det fortsætter også.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 jep det kommer ikke til at ændre særlig meget hvis noget overhovedet for os, alle de ting der ikke er på Disney+ kommer bare til at være på andre tjenester, præcis som det er idag :)

Skriv ny kommentar: