Woody og Buzz vender tilbage til biograferne. Disney udgiver Pixars ‘Toy Story 5’ den 19. juni 2026, meddelte studiet fredag.

Disney CEO Bob Iger annoncerede først ‘Toy Story 5’ i februar 2023, et forsøg på at vende tilbage til det oprindelige univers efter den skuffende præstation af spinoff’en fra 2022, ‘Lightyear’, hvor Chris Evans lagde stemme til Buzz.

‘Toy Story’ har strukket sig over fire hovedfilm helt tilbage fra 1995, med den seneste afslutning, der toppede 1 milliard dollars i billetindtægterne i 2019.

‘Toy Story 5’s dato med biograferne var blandt en række ændringer og tilføjelser til Disney-udgivelseskataloget. Studiet udskyder også Dwayne Johnsons live-action-genindspilning af ‘Moana’ med et år til den 10. juli 2026 (den var tidligere planlagt til fra den 27. juni 2025). Ændringen giver genindspilningen luft fra den animerede ‘Moana 2’, som åbner denne november.

Studiet bekræftede også, at Star Wars-filmen ‘The Mandalorian & Grogu’ får premiere den 22. maj 2026, som tidligere var blevet spekuleret i. Mandalorian-skaberen Jon Favreau instruerer filmen, der udspringer af hans Disney+-serie og har Pedro Pascal i hovedrollen. Det er en særligt vigtig funktion, da Lucasfilm søger at bringe ‘Star Wars’ tilbage til det store lærred for første gang siden ‘The Rise of Skywalker’ fra 2019.

I andre nyheder åbner Jared Leto filmen ‘Tron: Ares’ den 10. oktober 2025. Filmen efterfølger kultklassikeren ‘Tron’ fra 1982 og ‘Tron: Legacy’ fra 2010. Mens tidligere film har centreret om en karakter, der går ind i en computer, siges det, at den nye del primært foregår i den virkelige verden, når en kunstig intelligens undslipper sine digitale begrænsninger.

I mellemtiden er 20th Century’s ‘The Amateur’, med Rami Malek og Rachel Brosnahan, blevet skubbet fra den 8. november 2024 til den 11. april 2025.

Der er også planer om en efterfølger til animationsfilmene ‘Zootopia’ og ‘Frozen’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: