Mere og mere tyder på streaming-premiere for “X-Men: The New Mutants”.

I går Disney overtog Fox og dermed også “X-Men”-franchisen – dog uden at fremhæve de kommende to “X-Men”-film – læs om det her.

Og det kan der være en god grund til. Således forventes det, at Marvel Studios og MCU-chef Kevin Feige har planer om en total genstart af “X-Men”-franchisen som en del af Marvel Cinematic Universe.

Derfor kan det ende med, at kun “X-Men: Dark Phoenix” får en biograf-premiere, hvorimod det ligner en Disney Plus-premiere for “X-Men: The New Mutants”, skriver Vanity Fair.

På den måde kan Disney nedtone opmærksomheden til “The New Mutants” og dermed lettere bane vejen for et “X-Men”-reboot i Phase 4 i MCU.

“X-Men: The New Mutants” er aktuelt sat til biograf-premiere d. 1. august.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Spørgsmålet er om de gemmer nogle af de Fox produktioner til Disney+ eller om de sælger dem til Netflix.
Er hvert fald sikke på vi skal nok få dem at se :)
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 alt efter indholdet kan det også ende på HULU som de har 60 procent af, og vil beholde for at have mindre børnevenligt indhold på....netflix tror jeg ikke er en mulighed, men andre streaming tjenester måske :)
er i hvert fald enig i at vi nok skal få den at se :)
Gravatar

#3 Justin 1 år siden

#1
Jeg tror du bruger dem på + så de har lidt af starte op på
Gravatar

#4 Alex- 1 år siden

Hmm jamen er New Mutants ikke stadig Fox’ ejendom siden den blev produceret før overtagelsen? Ved selvfølgelig ikke helt hvordan sådan noget fungere.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#4 Nope. Alle film - også kataloget - går til Disney. Det samme gælder for James Camerons kommende fire 'Avatar'-sequels.
Gravatar

#6 Johnny42 1 år siden

Skuffende, men ikke uventet. Jeg læste faktisk også lige at de planlagte reshoots, som faktisk var grunden til filmen blev rykket til premiere i år blev droppet, så den film vi ser på et eller andet tidspunkt, er den samme som den film de havde klar for et år siden.

Om det er fordi man ikke får del i overskuddet og bare ikke ville kaste flere penge efter filmen eller hvad hulen der ellers er grunden skal jeg ikke gøre mig klog på.

Set fra den positive side side er det en film der kun kan overraske. Jeg tror aldrig mine forventninger til nogen anden film har taget sådan en rutchetur.

Skriv ny kommentar: