Kun fantasien sætter grænser for, hvad den utrolige nye verden kan tilbyde i den nyeste trailer til Disneys kommende animationseventyr “Strange World”.

Instruktør Don Hall (“Big Hero 6”) inviterer os med den nye “Strange World”-trailer på en opdagelsesrejse på tværs af tre generationer af den legendariske familien Clade. Her har vi Searcher, en landmand, der ikke er vant til livet som opdagelsesrejsende, hans far Jaeger, der omvendt er en ikonisk opdagelsesrejsende, og hans søn Ethan, der har eventyr løbende i årerne. På deres rejse til den nye mystiske, ofte farlige verden bliver de nødt til at trodse deres forskelle og arbejde sammen for at finde et mystisk væsen, der venter forude.

Om bord på rejsen har vi Jake Gyllenhaal (“Nightcrawler”) som Searcher, Dennis Quaid (“Dragonheart”) som Searcher og Jaboukie Young-White (“Only Murders in the Building”) som Ethan. Derudover spiller Gabrielle Union (“Love & Basketball”) Searchers kone, piloten Meridian, mens Lucy Liu (“Kill Bill Vol. 1”) lægger stemme til Callisto Mal, præsidenten i Clade-familiens verden.

Læs også: “Disney fjerner Patty Jenkins’ ‘Star Wars: Rogue Squadron’ fra programmet”

“Strange World” kan opleves i biograferne den 24. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: