Den første trailer til M. Night Shyamalans “Knock at the Cabin” viser et foruroligende indbrud, der får forfærdende følger.

Niveauet på “The Sixth Sense”-instruktørens film siden “Signs” har været noget svingende, men traileren til hans kommende gyser emmer med en creepy og foruroligende atmosfære, der forhåbentlig er et tegn på, at instruktøren er tilbage til sit bedste.

I “Knock at the Cabin” følger vi en ung pige og hendes forældre, der under en ferie i en afsides hytte tages til fange af fire fremmede, der kræver, at familien tager et fuldstændig utænkeligt valg, der tilsyneladende vil sætte en stopper for dommedag. Familien bliver nødt til at beslutte, hvad de tror, inden det er for sent.

“Guardians of the Galaxy”- stjernen Dave Bautista er at finde i skurkerollen som Leonard, en af de fire fremmede. Med sig har han “After the Wedding”-skuespiller Abby Quinn, “The Outfit”-skuespiller Nikki Amuka-Bird og ikke mindst “Harry Potter”-stjernen Rupert Grint, der har arbejdet sammen med Shyamalan på instruktørens serie “Servant”.

Læs også: “‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’-trailer: Daniel Craig er tilbage med et nyt hold mistænkte i Rian Johnsons næste mordmysterium”

I rollen som den unge pige Wen, finder vi debutanten Kristen Cui, mens hendes forældre spilles af “Mindhunter”-skuespiller Jonathan Groff og “Fleabag”-skuespiller Ben Aldridge.

“Knock at the Cabin” er baseret på Paul G. Tremblay-bogen “The Cabin at the End of the World”, og som sædvanlig har Shyamalan både ageret manuskriptforfatter og producer.

“Knock at the Cabin” får amerikansk premiere den 3. februar, men vi afventer desværre stadigvæk en dansk premieredato.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Reborn Sith 1 år siden

Allerede 13 sekunder inde i klippet, går det galt. Hold nu op.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 sådan 1 år siden

Reborn Sith (1) skrev:
Allerede 13 sekunder inde i klippet, går det galt. Hold nu op.


Hvorfor? Fordi de er homoseksuelle? Er det kun hetroseksuelle der må blive mishandlet og myrdet?
Jeg synes det er på tide at LGBT+ miljøet kommer ind i kampen og lider lige som alle andre.
Gravatar

#3 Reborn Sith 1 år siden

#2 Du er rimelig skarp. Men vil gerne give dig ret i din betragtning.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: