En tredje film i “The Princess Diaries”-franchisen er under udvikling hos Disney – også selvom seriens stjerne Anne Hathaway endnu ikke har sluttet sig til projektet.

Et manuskript til “The Princess Diaries 3” er ved at blive skrevet af Aadrita Mukerji, der har arbejdet på Prime Video-succesen “Reacher”. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Læs også: “‘Reacher’ fornyet: Får sæson 2 på Amazon Prime Video”

Filmen vil være en direkte fortsættelse af franchisen, hvis to tidligere film udkom i hhv. 2001 og 2004. Det på trods af at man endnu ikke har sikret sig, at franchisens hovedrolleindehaver Anne Hathaway er en del af projektet, selvom det dog er håbet hos Disney, at hun vender tilbage.

Det er bestemt heller ikke urealistisk endnu engang at se Hathaway som Mia Thermopolis. Skuespilleren har nemlig selv så sent som i oktober i år nævnt, at hun ‘hepper på’ en tredje film i franchisen.

Debra Martin Chase, der har produceret de to første film, vender også tilbage for at producere den tredje i rækken. “The Princess Diaries” og dens efterfølger blev instrueret af den nu afdøde Garry Marshall, men der er endnu ikke blevet fundet en instruktør til 3’eren, skulle den blive til virkelighed.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: