Channing Tatum er tilbage på scenen for at give et sidste show i “Magic Mike’s Last Dance”, der netop har fået sin første trailer.

I hvad der sandsynligvis bliver Magic Mikes svanesang er det kun passende, at Channing Tatum ikke er den eneste fra det oprindelige “Magic Mike”-hold, der vender tilbage.

Læs også: “Skuespiller Zoë Kravitz udvider CV’et: Får instruktørdebut med thrilleren ‘Pussy Island’, der har Channing Tatum i en stor rolle”

Instruktør Steven Soderbergh gør da også comeback som instruktør efter at have siddet over på “XXL”, mens forfatter Reid Carolin, der har skrevet både originalen og dens efterfølger, endnu engang har siddet bag tastaturet.

I “Magic Mike’s Last Dance”, følger vi den mandlige stripper “Magic” Mike Lane (Tatum), der efter en lang pause fra branchen tager til London sammen med en kendis spillet af Salma Hayek for at lave et storslået sidste show.

“Magic Mike’s Last Dance” var oprindeligt tiltænkt en premiere direkte på HBO Max, men planerne er siden blevet ændret, hvorfor vi nu får lov til at se trilogiafslutningen på det store lærred den 9. februar herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: