Jim Carrey skal påtage sig rollen som ingen ringere end Satan i New Line Cinemas nye filmprojekt “Damn Yankees”, hvor han skal spille overfor Jake Gyllenhaal. Filmen er en nutidig fortolkning over den klassiske musical af samme navn.

Lowell Ganz og Babaloo Mandel står for manuskriptet til filmen, der produceres af Craig Zadan og Neil Meron, som også stod bag filmselskabets musical “Hairspray”.

“Damn Yankees”, der fik Broadway-premiere i 1955 og vandt syv Tony Awards, handler om en lykkelig gift mand (Gyllenhaal), hvis dedikation til et uheldigt baseball-hold, medfører, at han lokkes til at indgå en aftale med djævlen (Carrey) for at hjælpe holdet. I bytte for hans sjæl bliver han forvandlet til en fantastisk slåer. Den nu professionelle baseball-stjerne kan bryde aftalen, men deadlinen for dette falder under World Series. For yderligere at forsegle hans skæbne lader djævlen den smukke Lola forføre spilleren.

Musicalen blev tilbage i 1958 omsat til film af Warner Bros. Abbott og Stanley Donen stod for instruktionen, mens Ray Walston, Gwen Verdon og Tab Hunter havde hovedrollerne.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nils_A 12 år siden

"Filmen er en nutidig fortolkning over den musicalen af samme navn." Der er vist et ord for meget... :)

Men det lyder som en spændende film..
Don't worry Dave, all we wanna do is kill you! - Killer Klowns From Outer Space
Gravatar

#2 elwood 12 år siden

Stanley Donen, what a guy!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 filmz-Bruce 12 år siden

Babaloo? Bernadette Peters i Silent Movie?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: