Dør en af hovedpersonerne i “The Amazing Spider-Man 2”?


Produktionen af “The Amazing Spider-Man 2” er allerede i fulde omdrejninger, hvilket har banet vejen for en række lækkede set-billeder, hvoraf et par har gjort sig særligt bemærket ved at hentyde til, at en af de bærende karakterer muligvis dør. Bemærk: Mulige spoilere forude.

Se set-billederne ovre hos /Film.

Tøj betyder som regel ikke de helt store spoilere, men i dette tilfælde har billedet af Gwen Stacy skabt debat, netop fordi hendes påklædning matcher det sæt tøj, som karakteren er iført i tegneseriehæftet “The Night Gwen Stacy Died”.

Noget tyder altså på, at det ikke ender godt for netsvingerens første store kærlighed. Hvorvidt, dette er tilfældet, vil vise sig, når filmen rammer det store lærred til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (73)
Gravatar

#31 Driver 8 år siden

#30

Måske er det dette her, du har:

http://clzimages.com/comic/large/0c/0c_111692_0_Sp...

De ligner jo hinanden umiskendeligt meget. Forskellen er jo bare, at han på dette ligger godt gennem-tæsket på asfalten, modsat det af mit.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#32 Ispep 8 år siden

#24

Nah. Jeg genså den for nylig og den er fanme bare pinlig. Holder mig til de to første, hvor Raimi godt kunne være det bekendt, særligt med 2'eren. Den nye finder jeg også solid.
Gravatar

#33 BN 8 år siden

Ispep (32) skrev:
Holder mig til de to første, hvor Raimi godt kunne være det bekendt, særligt med 2'eren.


Er enig i, at 2'eren er den allerbedste. Men at Raimi ikke skulle kunne være det her bekendt, kan jeg ikke følge dig i, eftersom det for mig er noget af bedste i hele Raimis trilogi:Og særligt den følgende scene er efter min mening stor filmkunst og ægte filmmagi:

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#34 Hr. Nielsen 8 år siden

Ispep (32) skrev:
Jeg genså den for nylig og den er fanme bare pinlig.
Så fra 6 stjernet mesterværk til direkte pinlig på nogle år:) Ja ja, man har kun en mening til man tager en ny og respekt for det:-P
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#35 BN 8 år siden

Rocky 'not so' Balboa (34) skrev:
Så fra 6 stjernet mesterværk til direkte pinlig på nogle år:) Ja ja, man har kun en mening til man tager en ny og respekt for det:-P


Arh, han har vel ikke tidligere givet den 6 stjerner, har han?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#36 Hr. Nielsen 8 år siden

BN (35) skrev:
Arh, han har vel ikke tidligere givet den 6 stjerner, har han?
Det troede jeg var kendt herinde, men det kan folk selvfølgelig ikke huske måske? Han havde den da på sin top 10 det år, over bedste film (måske han kun skrev det på Scope dengang?) mener jeg og troede egentlig at du af alle ville have noteret dette??? Husker måske forkert, men det må han jo hellere svare på tænker jeg.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#37 Ispep 8 år siden

Jep, jeg elskede den i sin tid. Meget er dog sket på den tid, og jeg kan med god vilje ikke retfærdiggør eller støtte den mere. Jeg er simpelthen vokset fra den, ikke den type film dog, og befinder mig et andet sted rent filmisk. Så mange film i den retning som 3eren vil lide den samme skæbne. Jeg synes dog som sagt de første to rent kunstnerisk holder stadig ret fint selvom mit behov for yderligere gensyn nok ikke ligger indenfor rækkevidden.
Gravatar

#38 Hr. Nielsen 8 år siden

Ispep (37) skrev:
Meget er dog sket på INGEN tid
Jeg kan forstå (og nu må du ikke tro det er en kritik eller at jeg ikke tror dig. Det gør jeg og ved du er ærlig omkring det!) at hvis man havde været 12 år og haft en film på sin top 10 det år og givet den 6 stjerner, at man måske 10-15 år senere, ville kalde den direkte pinlig. Men at man fra 26 til 29 kan ændre så meget retning, det er jeg lige godt imponeret over. Jeg har dog selv prøvet det lidt, dog med musik og der var jeg vist 14 år tror jeg. Husker jeg hørte en masse pop (og gammelt rock som Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly og andre og gammelt rock hører jeg dog endnu) a la Madonna og lignende når jeg hørte ny musik, ganske enkelt fordi jeg ikke havde opdaget at der var en del andet musik som faktisk sagde mig meget mere. En dag i Tv, så jeg så en koncert med diverse og opdagede at jeg var meget mere til rockmusikken i alle dens afskygninger næsten, også når det kom til ny musik.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#39 Ispep 8 år siden

#33

Jeg kan på ingen måde kalde det ægte magi detder. Peter Parker er indbegrebet af en tudekiks i den film. Når han ikke græder, overspiller han totalt. Scenen på åben gade hvor han forsøger at spille overlegen overfor pigerne, er simpelhen bare pinligt. Tiden har været rigtig ond mod den tredje installering.
Gravatar

#40 Ispep 8 år siden

#38

Der er ingen facit over hvornår forandringerne er "mere tilladt". Jeg ved bare den intet siger mig længere, her seks år efter. Om det er to, tre eller fire, er hverken bedre eller værre. Man har det, som man har det. Men som du nok også ved, har jeg indenfor de senere år, måske to, gået andre veje og opdaget andet.

Skriv ny kommentar: