Hvis du har set Matthew Vaughns spionfilm “Kingsman: The Secret Service”, så vil du nok være overrasket over at høre, at Colin Firth muligvis vender tilbage til fortsættelsen. Hvis du ikke har set den første film endnu, så advares du imod at læse videre.

Se også: Matthew Vaughns “Kingsman: The Secret Service” får en sequel

For Colin Firths “Kingsman”-karakter, Harry Hart, bliver som bekendt brutalt myrdet af Samuel L. Jacksons læspende Valentine. Derfor er det ganske overraskende, at han nu muligvis vender tilbage i en sequel.

Ifølge tegneserieforfatter og kreativ konsulent på “Kingsman 2”, Mark Millar, så overvejer de for tiden, hvordan de kan vække den populære Harry Hart til live igen:

”Det er den diskussion, alle på filmen har lige nu, fordi en del af det, der fik den første film til at virke, var Colin. Han er fantastisk. Men du vil også bevare troværdigheden, så hvis vi genopliver ham, så skal det give mening,” siger Millar til IGN.

Men måske behøver det ikke at være som Harry Hart, at Firth genopstår i “Kingsman 2”. Måske bliver det som en slægtning:

”Har han måske en ond bror, Colin med et overskæg? Eller er han måske et spøgelse? Vi har en plan. Jeg vil ikke spoile det nu, fordi den endelige beslutning er endnu ikke truffet. Det bliver godt.”

Det er endnu uvist, hvornår “Kingsman 2” får premiere.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Star Trek fever 8 år siden

Ja for pokker. Han var intet mindre end genial i den første
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Gad vide hvornår den første spoiler troll kommer :)
Gravatar

#3 MartinEH 8 år siden

#2 Det er egentlig meget sjovt du nævner det... Vi har ofte diskussionen om spoiler for kommende film, men hvor langt tilbage i historien skal en premiere dato ligge, før man må begynde at nævne plotelementer?

Er det f.eks. stadigvæk forbudt at nævne, at Kevin Spacey er Keyzer Zoze?


Skjuler det lige for en sikkerheds skyld ;-)
Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

Syntes et filmsite med speciale i nyheder siger det hele hehe tror bare folk generelt skal brokke sig af natur :)

Skriv ny kommentar: