En 30 minutters dokumentar udkommer samme dag som “Zack Snyder’s Justice League” og giver fans aldrig før sete optagelser fra produktionen.

“Zack Snyder’s Justice League”-kameramand Simon Firsht har afsløret dokumentaren i et opslag på instagram, der dog nu er fjernet. Udover de eksklusive optagelser får vi i løbet af de 30 minutters spilletid også et stort interview med den 55-årige instruktør.

Hvor dokumentaren får premiere, bliver ikke sagt af Firsht.

Da #ReleaseTheSnyderCut-kampagnen begyndte i 2017, var der med garanti ingen, der kunne have forestillet sig, hvad den ville udvikle sig til.

Først fik fans deres ønske opfyldt, da Zack Snyder annoncerede, at “The Snyder Cut” ville blive lavet med hjælp fra Warner Bros. og HBO Max.

Flere måneder senere blev det officielt, at filmen også udkommer i den sort-hvide udgave “Justice Is Gray”.

Og som om det ikke var nok, får vi nu få dage før filmens premiere at vide, at vi også bliver forkælet med en making of-dokumentar.

Der er altså meget at se frem til som Zack Snyder-, DC- og Justice League-fan.

Først og fremmest selve “Zack Snyder’s Justice League”, der ser dagens lys den 18/3 på HBO Nordic.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#11 Ryder666 2 år siden

Well, gad ikke at vente på Snyder-cut, så er ved at se 2017-udgaven as we speak.

Nogle af de højtkrediterede navne, har nærmest kun cameos. Selve filmen er mere effektlir, uden substans, hvor hovedpersoner ikke bliver udnyttet til det maksimale.

Jason Momoa og Ciaran Hinds, er blandt lyspunkter. Kan det passe det er Hinds, der leverer stemmen til Steppenwolf, eller husker jeg forkert?? Uanset hvem løfter det skuffelsen en lille smule, til det mere positive.

Forstår godt den er udskældt
Gravatar

#12 Oszar_The_Brick 2 år siden

Spændene med dokumentar. Nogen der ved, hvor og hvornår man kan få den at se?
Gravatar

#13 BlackJesus 2 år siden

Dont see the 2017 version! Ren lort i ren lort!

Har set Znyder Cut, WOOOOOW. Fandeme en fed film! Helt vanvittig god fortææling
Gravatar

#14 Geekalot 2 år siden

Så 2017 for 2 dage siden, sagde mig stadig intet.
35 min inde i Snyder Cut nu, og bare mums, men skal ned og fodre konen nu, så den er lige sat på pause :D
Gravatar

#15 Mads47 2 år siden

Fik også set Snyder Cut i går og jeg er meget begejstret. Det var fandme en fed film. Mit største problem er sådan set ikke filmens fejl, men HBO Nordic. Forfærdelig billede og lyd kvalitet. Her tænker jeg dog ikke på filmens 4:3 aspect ratio.

Glæder mig til at gense den på HBO Maxm, hvor der forhåbentligt er bedre lyd og billede side.
Gravatar

#16 Reborn Sith 2 år siden

#13 Jeg skal se den i aften, glæder mig.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#17 Miko666 2 år siden

snyder cut er så fed...en a de bedste film fra DCEU
Gravatar

#18 BlackJesus 2 år siden

Snyder er bare kongen af CGi, det slår han fast i denne film!
Gravatar

#19 Johnny42 2 år siden

Wow, bare wow. At man kan skabe en helt anden film. Bare det at gøre Steppenwolf til en rigtig karakter, hvor man forstår hans motiver. Der var tilføjet mere til Barry Allen og Cyborgs baggrund, hvor den største forbedring var Cyborg.Hvorfor alt dette skulle fjernes kommer jeg aldrig til at forstå. Hvis man skal investere sin tid i en film er man nød til at have et forhold til karaktererne.

Og så synes jeg også at soundtracket smeltede fint sammen med filmen, jeg kan ikke huske hvordan det var i Joss Whedons Justice League bortset lige fra Aquamans score, men her fungerede det perfekt til at sætte de forskellige scener op, så jeg er også fan af den del.

Jeg ved ikke om måden at bringe Superman tilbage i den første film ikke blev forklaret godt nok eller om jeg på det tidspunkt bare var fuldstændig ligeglad på det tidspunkt. I Snyders Justice League fungerede det.

Der er nogle anmeldere der har været ude at brokke sig over længden. Men man kan sådan set godt se den som 3 eller 4 afsnit. Det er jo ikke anderledes end andre serier der går på forskellige streamingtjenester. Og så vil jeg sige at Whedons 2 timers Justice League var 2 timer i helvede med en hel masse eder og forbandelser over hvad det kunne have været, mens Snyders Jusice League var 4 timer i himlen og muligvis også en lille smule ærgrelse over at det måske ikke bliver til mere. Men aldrig sig aldrig.
Gravatar

#20 Mads47 2 år siden

#20 Som du siger man skal aldrig sige aldrig, jeg tror samtalerne hos WB for et halvt år siden var nogle helt andre. Men set i lyset af den succes Snyder's cut er så åbner det for muligheder. Jeg er klar på mere Justice League og som sådan er det jo ikke færdig med det univers, da WW 2 er lige kommet ud og det samme med Birds of Prey. Den eneste afviger er den kommende Batman film, DC skal sagtens vælge at behandle den ligesom Joker og lad den være sin egen film.

#JusticeLeague2

Skriv ny kommentar: