En 30 minutters dokumentar udkommer samme dag som “Zack Snyder’s Justice League” og giver fans aldrig før sete optagelser fra produktionen.

“Zack Snyder’s Justice League”-kameramand Simon Firsht har afsløret dokumentaren i et opslag på instagram, der dog nu er fjernet. Udover de eksklusive optagelser får vi i løbet af de 30 minutters spilletid også et stort interview med den 55-årige instruktør.

Hvor dokumentaren får premiere, bliver ikke sagt af Firsht.

Da #ReleaseTheSnyderCut-kampagnen begyndte i 2017, var der med garanti ingen, der kunne have forestillet sig, hvad den ville udvikle sig til.

Først fik fans deres ønske opfyldt, da Zack Snyder annoncerede, at “The Snyder Cut” ville blive lavet med hjælp fra Warner Bros. og HBO Max.

Flere måneder senere blev det officielt, at filmen også udkommer i den sort-hvide udgave “Justice Is Gray”.

Og som om det ikke var nok, får vi nu få dage før filmens premiere at vide, at vi også bliver forkælet med en making of-dokumentar.

Der er altså meget at se frem til som Zack Snyder-, DC- og Justice League-fan.

Først og fremmest selve “Zack Snyder’s Justice League”, der ser dagens lys den 18/3 på HBO Nordic.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 Miko666 2 år siden

20# birds of prey har været ude længe...hvis du først har set den nu er du godt nok langsom
Gravatar

#22 Mads47 2 år siden

#21 Hvad har din kommentar at gøre med indholdet af mit indlæg? Nu har jeg
ikke givet nogen indikationer om at jeg har set filmen, så synes du rammer voldsomt meget ved siden af kontekst. Dog kommentere jeg på at der er stadig er mulighed for en Justice League 2 af Snyder, efter dens succes. Især fordi WB aldrig rigtig har lagt det nuværende DCEU på hylden. Her nævner jeg Birds of Prey fra 2020 som eksempel på at de stadig laver film i det univers.

Hvor for et halvt år siden var snakken en helt anden og der var chancerne for en forsættelse meget lille, men mon ikke de genovervejer Snyders vision igen efter succesen af hans version.
Gravatar

#23 Miko666 2 år siden

22# du skrev a nu var birds of prey og lige kommet ud...og den er sku ikke lige kommet ud...den har været ude ca et år....så det vist dig der rammer rimlig meget ved siden a...og for et halvt år siden var der stadig store planer med DCEU...så du har pænt meget skudt dig selv i foden...Shazam 2 black adam aqua man2 bare for a nævne nogle få der var under udvikling for 6 mrd siden...og nej med hensyn til snyder ved man stadig ikke om han skal være dricktor på JL2...håber det dog for damm hans version var fed
Gravatar

#24 Johnny42 2 år siden

#19 Jeg tænker de er i gang med at splitte det op så der er et DCEU for casual/main stream fans, mens der kommer noget mere for os andre, som blandt andet Justice League Dark hører ind under. På serie fronten har de jo også Arrow-verse og Titans, der er noget helt andet. Jeg kan sådan set også se en fremtid, hvor de har 2 Justice League universer, Joss Whedons der fortsætter i biografen med større budgetter, og Snyders på streaming hvor der er mindre budgetter. Mange har undervurderet hvad forbrugerne kan sætte sig ind i, med forskellige Jokers og Batmans, men det har vist sig at det netop ikke er noget problem.
Gravatar

#25 Mads47 2 år siden

#23 Vi skal først og fremmest have sat et par ting på plads, med dit første indslag antog du fejlagtigt hvorvidt jeg havde set filmen, dertil antager du at jeg snakker om hvad deres planer er for fremtidige film som Aquaman, Shazam osv. Det gør jeg ikke jeg forholder mig udelukkende til en fremtid med mere Justice League ud fra Snyders vision. Som jeg nu igen mener har en større chance for at blive virkelighed, i forhold til for bare et halvt år siden. Dertil augmentere jeg med at de aldrig har rigtig har lukket døren til DCEU, på grund nyere af film som Birds of Prey. Jeg vil stadig mene det er en ny film, men nej den er ikke lige kommet ud ligesom den nye WW. Så nej jeg synes ikke jeg har skudt mig selv i forden, vil dog mene at du har med dine red herring argumenter som ikke rigtig forholde sig til hvad jeg skrev.

Det sagt er jeg fuldstændig enig i at hans version of JL var fed og jeg ønsker at det var hans version vi havde fået tilbage i 17. Dog er det tvivlsomt at vi havde fået en 4 timers biograf film.
Gravatar

#26 Miko666 2 år siden

25# du sagde tidliger a birds of prey lige var kommet ud...den kom ud for snart en år siden...og den nye ww kom ud i 2020...men du forsøgte da a rede den
Gravatar

#27 Mads47 2 år siden

#26 Ja jeg skrev WW 1984 var lige kommet ud og det samme med Birds of Prey, du har i at Birds ikke lige er kommet ud det anerkender jeg og har jeg også skrevet. Men WW er fra d.16 December 2020 og den kommer på streaming i denne måned. Men du har fra starten ikke forholdt dig til hvad mit indlæg handlet om, du valgte at se dig sur på en forkert detajle (som faktisk er relativ) og brugt klassiske fallacies argumenter, så hvis du vil diskutere så forhold dig til hvad jeg skriver ellers er det spild af tid det her,
Gravatar

#28 Miko666 2 år siden

27# du skal ikke se ww 1984...det er en a de dårligste film fra dceu

Skriv ny kommentar: