I årtier har Steve Martin fået os til at grine – om det er i komedieklassikere som ‘The Jerk’, ‘The Man With Two Brains’ og ‘Three Amigos’; hjertevarme favoritter som ‘Father Of The Bride’; eller i hans mere nylige og igangværende rolle som skuespiller-slash-true-crime-podcasteren Charles-Haden Savage i ‘Only Murders In The Building’.

Hans karriere har strakt sig over så mange år og så mange stilarter af komedie – og nu kan fans træde ind i hans legendariske liv i en spritny dokumentarfilm. Eller mere præcist, to dokumentarfilm. Gør dig klar til det højt punkterede ‘STEVE! (martin)’ en dokumentarfilm i 2 dele.

Se traileren her:

Filmene kommer fra den anerkendte dokumentarist Morgan Neville, tidligere manden bag den Oscar-vindende ’20 Feet From Stardom’, og Mister Rogers-dokumentaren ‘Won’t You Be My Neighbour?’

Hver del vil præsentere forskellige kig på Martins liv – den første er ‘Dengang’, der ser på hans tidlige stigning til berømmelse og karriere op til en alder af 35; den anden er ‘Nu’, alt om hvordan Martin lever i øjeblikket. Traileren lover bidrag fra medkomikere som Tina Fey, Jerry Seinfeld og Martin Short, med løftet om ‘andre berømtheder’ på vej. Åh – og ja, han prøver igen kostumet fra ‘Three Amigos’.

Det ser ud til ikke kun at være en varm tilbagevenden til Martins liv og karriere, men også en dokumentation af, hvordan han fandt fred og tilfredshed senere i livet efter at have været plaget af angst i sine første årtier. Bloker en weekend og gør dig klar til at streame begge dele af ‘STEVE! (martin)’ en dokumentarfilm i 2 dele, når den kommer til Apple TV+ den 29. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: