Dolph Lundgren i Sylvester Stallones “The Expendables”


Dolph Lundgren og Sylvester Stallone, der uddelte tørre tæsk i bokseringen i “Rocky IV” fra 1985, vil atter stå overfor hinanden i actionfilmen “The Expendables”, der skrives og instrueres af Stallone.

I filmen finder man allerede Jason Statham og Jet Li, og Stallone har tidligere fortalt, at han også vil forsøge at overtale Forest Whitaker til at medvirke i projektet som en CIA-agent på afveje.

“The Expendables” handler om en gruppe lejesoldater, som skal infiltrere et sydamerikansk land og gøre bugt med dets ubarmhjertige diktator for at frigøre folket.

Stallone laver filmen som et mere traditionelt actionbrag, der vil sigte mod en PG-13-rating, i stedet for et “Rambo”-lignende blodbad.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 MakeItMonkey 12 år siden

uff ja tak!....total All Stars Battle Movie!
Gravatar

#2 elwood 12 år siden

Jeg tror der er Øretæver i luften nanana
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Patriarch 12 år siden

Så skal vi have en Cameo fra Arnold som president! Kunne være stort.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 filmz-gofferoffer 12 år siden

Vi mangler bare Segal og Van Damme, og så har vi en lortefilm af proportioner!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#5 gravity 12 år siden

de sidste par film, rocky og rambo, har været ganske udemærket. Jeg tror på Stallone er en mand der kan levere noget god underholdning
Gravatar

#6 Baby Strong 12 år siden

#4 Hvad snakker du om ? Vi mangler Stig Tøfting og Oliver Kahn ! En film med helte fra adskillige verdenshjørner, der udryder et sydamerikansk lands diktatur med knive og gafler, fordi diktatoren har udlovet 10$ for hver deres hvoveder og fordi han har inddraget deres visum, og nej det var ikke for folket :D
Gravatar

#7 Silver666 12 år siden

Bliver fedt!
Gravatar

#8 filmz-overduck 12 år siden

PG-13 :-(
"Dick Laurent is dead"
Gravatar

#9 Michael Andersen 12 år siden

#8 Who cares :) Ratingen er alligevel ingen hindring for om noget bliver kvalitet eller ej, for i så fald ville den R-rated "Alien vs. Predator: Requiem" være et mesterværk og Bourne-filmene få en masse kritik, fordi de er PG-13 rated.

Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 Patriarch 12 år siden

Ja "who cares" med denne film. Men der er bestemt film hvor det er værd at "care"... Det gælder især fortsættelser til R rated film, samt genindspilninger af samme.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: