En kriger vender hjem. Nordens actionstjerne, den svenske skuespiller Dolph Lundgren, er for tiden i forhandlinger om at medvirke i en ny dansk western-komedie med Peter Aalbæk i front. Det skriver Ekstra Bladet.

Westens helte” hedder filmen, som vil blive instrueret af Jesper Skaaning for Peter Aalbæk, Regner Grasten og Filmfabrikken.

Lundgren, som for tiden er i gang med at optage filmen “Icarus”, er i gang med at læse manuskriptet og vil derefter beslutte sig, om han vil medvirke i filmen.

Rollen, som Lundgren ville påtage sig, vil være som filmens skurk, en afdanket svensk general – en rolle, som han har fået tilbudt især på grund af sin ikoniske optræden som den imponerende onde russiske bokser Draco i “Rocky IV”.

Skaaning nævner, at danske komedier har stået i stampe i flere år, hvor de bare fokuserer på plat revy-komik. Det er noget, som han har tænkt sig at lave om med filmen, som, han udtaler, vil have et udseende som en gammel Clint Eastwood-film og et plot som en amerikansk komedie i stil med sidste års hit “Tropic Thunder”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 chronaden 14 år siden

Falder så groft under kategorien "W T F" !?!
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 Ash 14 år siden

Der er så meget der kan gå galt for den film!
Men hvis de lokker Dolph med så skal jeg da bestemt se den!
Gravatar

#3 ducktorwho 14 år siden

Grasten hedder RegnEr...
Gravatar

#4 filmz-neco 14 år siden

Lyder som om Skaaning lider af et midreværds kompleks over for sine amerikanske kolleger...

Skriv ny kommentar: