Dominic Cooper (“Captain America: The First Avenger”) er på vej til at kunne trykke speederen i bund, da han er på tale til at medvirke i den kommende “Need for Speed”-filmatisering, hvor han i så fald vil komme til at spille overfor “Breaking Bad”-stjernen Aaron Paul.

Se også: ”Breaking Bad”-stjerne får hovedrolle i “Need for Speed”.

Filmen, der bliver produceret af DreamWorks og har Scott Waugh (“Act of Valor”) som instruktør, følger en undergrundskører (Paul), der er ejer af en garage, hvor racerkørere kommer for at få gjort deres biler hurtigere. Da hans ven en dag dør i et racerløb, ender det dog med, at han ryger en tur i spjældet, hvorefter han sætter sig for at hævne vennens død, når han igen er på fri fod.

Cooper vil skulle spille en tidligere Nascar-fører, der nu ejer et firma, hvor racerbiler repareres og modificeres. Her vil han på et tidspunkt blive besøgt af en eksotisk bilforhandler, som vil lave forretning med både ham selv og Pauls karakter. Den eksotiske bilforhandler kommer til at blive spilet af “Fright Night”-skuespilleren Imogen Poots.

“Need for Speed” vil drøne hen over lærrederne i danske biografer i starten af 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 aeries 11 år siden

Troede allerede den var filmatiseret i Fast and the Furious. Op til flere gange.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: