I den første “Iron Man” var det Terrence Howard, der spillede Iron Mans ven James Rhodes. I “Iron Man 2” var Howard dog blevet erstattet med Don Cheadle, og Howard kan nu fortælle, at Cheadle faktisk også var op til overvejelse i den første film.

Se også: Tony Stark viser sin hær frem i ny trailer til “Iron Man 3″.

Howard fortæller, at Cheadle oprindeligt var højt på listen af personer til at spille Rhodes i “Iron Man”. Sådan blev det dog ikke, da Howards agent sikrede sikrede ham rollen.

Grunden til at Howard ikke vendte tilbage i “Iron Man 2” har desuden længe været oppe til debat. Ifølge skuespilleren selv er der én simpel grund – og det er penge.

Skuespilleren fortæller, at Marvel ikke mente, han var otte millioner værd som ellers aftalt, og de ville i stedet ændre hans kontrakt til, at han blot fik én million for at medvirke i 2’eren. Dette ville han ikke finde sig i, og derfor valgte han at droppe ud.

Hvem, synes du, var bedst som James Rhodes – Don Cheadle eller Terrence Howard? Tryk på ‘kommentarer’ nedenfor og giv din mening til kende!Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 filmzkim 11 år siden

#18
Det' sjovt, for jeg synes derimod, at din kommentar er noget pis at lægge ud.

Skriv ny kommentar: